Budget plastic tassen

plastic tas wakkere muis

Naast papieren draagtassen verkopen wij ook de oude vertrouwde plastic tassen. De plastic tassen kunnen in verschillende kleuren en maten worden geleverd. Naast de maten en kleuren heb je ook de keuze uit 2 soorten uitgestanste handvaten: gewafeld of ingeplakt. De gewafelde handvaten zijn het stevigst en te verkrijgen bij 3.000, 5.000 en 10.000 stuks. De budget plastic tassen met gewafelde handvaten zijn vanaf 10.000 stuks te bestellen. De ingeplakte handvaten zien er wat netter uit dan de gewafelde handvaten. De tassen zijn vanaf 3.000 stuks te bestellen via Rotimshop.nl

Bedrukken van de budget plastic tassen

Het bedrukken van de budget plastic tassen wordt gedaan middels flexodruk. Hiervoor wordt een rubberen cliché gebruikt. Voor het bedrukken van deze plastic tassen komen er dus clichékosten bij. De budget plastic tassen worden gedrukt met PMS kleuren. Bekijk hier de digitale PMS waaier.

Donkere kleuren

Bij het bedrukken van plastic tassen moet je er rekening mee houden dat het niet mogelijk om een lichte kleur op een donkere tas te drukken. Dus bijvoorbeeld een wit logo op een zwarte tas. Wil je een wit logo op een zwarte tas laten drukken dan moet de tas eerst volledig zwart worden bedrukt. de vorm van het logo wordt dan vrij gelaten en zo krijg je een licht logo op een donkere tas. Bij deze manier van bedrukken houd je aan zijkanten een klein randje wit over, ook bestaat er de kans dat de bodem van de tas wit blijft. Deze manier van bedrukken noemen we diapositief.
Bij het bedrukken van budget plastic tassen heb je te maken met een onder/overlevering van 10%. Bestel je 5.000 tassen en krijg je er door overlevering 10% extra binnen. Dan betaal je dus uiteindelijk voor 5.500 tassen.

Folie

Je kunt er ook voor kiezen om de tassen te laten bedrukken met gekleurd folie (Schulmann kleuren). De opdruk, dus het logo, wordt dan in metallic kleuren gedrukt. Bij de metallic kleuren heb je de keuze uit goud, zilver of brons.

Het materiaal

De budget plastic tassen zijn is twee verschillende diktes te verkrijgen: 50my en 70my. 50my is de meest standaard dikte. Deze dikte wordt vaak gebruikt door kledingzaken en boekhandels. De dikte 70my heeft een wat luxere uitstraling. De budget plastic tassen kunnen worden gemaakt van twee verschillende soorten materiaal: LDPE en MDPE. LDPE is een glimmend materiaal en MDPE is mat.

Levertijd budget plastic tassen

De levertijd van de bedrukte budget plastic tassen ligt tussen de 4 en de 8 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd en de aanbetaling is gedaan, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het tussen de 4 en 8 weken voor jouw bestelling binnen is.

Heb je nog verdere vragen over de mogelijkheden m.b.t. het bedrukken van de budget plastic tassen of de levertijd? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Of anders misschien

ultrasonic shopper

ULTRASONIC SHOPPER

koffietopia

NON WOVEN SHOPPER

verzendzak rebelsport

VERZENDTASSEN

Budget plastic tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in