Basic plastic tassen

plastic tas burger bar

Bij Rotim Verpakkingen kan je niet alleen terecht voor budget plastic tassen maar ook voor basic plastic tassen. De basic plastic tassen zijn vanaf 5.000 stuks te bestellen. De tassen hebben een lushandvat. Ze zijn gemaakt van dikker plastic dan de budget plastic tassen, namelijk 70 my. Hierdoor zien ze er wat luxer uit. De tassen worden veel gebruikt door schoenenwinkels omdat de wat ruimer zijn en daardoor makkelijker zijn om schoenendozen in te doen.

Bedrukken van de basic plastic tassen

Het bedrukken van de basic plastic tassen is mogelijk in 3 kleuren. Het bedrukken van de tassen wordt gedaan door middel van flexodruk. Bij deze manier van drukken wordt een rubberen cliché gebruikt. Er komen dus clichékosten bij de kosten van het bedrukken. De tassen worden bedrukt met PMS kleuren. Kijk hier voor de digitale PMS waaier.

Donkere tas met lichte bedrukking

Wil je een wit logo op een zwarte tas laten bedrukken? Dit is niet zomaar mogelijk. Wil je dus een wit logo op een zwarte tas laten drukken? Dan moet de tas eerst volledig zwart worden bedrukt. De vorm van het logo wordt hierbij vrij gelaten. Zo houd je een licht logo op een donkere tas over. Let wel op dat bij deze manier van bedrukken er altijd een klein wit randje zichtbaar zal zijn aan de zijkanten van de tas. Hiernaast bestaat er ook de kans dat de bodem van de tas wit blijft. Deze manier van bedrukken wordt diapositief genoemd.

Folie

Naast het bedrukken van de plastic tassen kan je ook kiezen voor gekleurd folie (Schulmann kleuren). De opdruk, (bijvoorbeeld het logo) wordt dan in metallic kleuren op het folie gedrukt. Bij de metallic kleuren heb je de keuze uit brons, zilver of goud.

Het materiaal

Net als de budget plastic tassen zijn ook de basic plastic tassen te verkrijgen in 2 diktes: 50my en 70my. 50my is eigenlijk de standaarddikte en wordt veelal gebruikt door boekhandels en kledingzaken. De dikte 70my geeft de tas een wat luxere uitstraling. Ook de basic plastic tassen kunnen worden gemaakt van 2 soorten materiaal: MDPE en LDPE. MDPE is mat materiaal en LDPE materiaal dat glimt wat meer.

Levertijd bedrukte basic plastic tassen

De levertijd van de bedrukte basic plastic tassen ligt tussen de 4 en de 8 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd, de aanbetaling is gedaan dan wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het tussen de 4 en 8 weken voor jouw bestelling binnen is.

Heb je nog verdere vragen over de mogelijkheden m.b.t. het bedrukken van de basic plastic tassen of de levertijd? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Of misschien is dit iets voor jou

plastic tas wakkere muis

BUDGET PLASTIC TASSEN

wit kraft basic tas

BEDRUKTE BASIC PAPIEREN TASSEN

ultrasonic shopper

ULTRASONIC SHOPPERS

Basic plastic tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in