Doos met deksel

doos met deksel

Sommige producten vragen erom in een doos met deksel verpakt te worden. Hierbij kan het gaan omdat ze zo makkelijk vervoerd kunnen worden. Maar natuurlijk kun je ook dozen met deksel gebruiken om je producten op een luxe manier te verpakken.

De doos en deksel zijn gemaakt van karton van ongeveer 2 mm dik. Als voorbeeld kan je hierbij denken aan een hele stevige schoenendoos. De dozen kunnen in elk formaat worden gemaakt. Hierdoor kunnen er verschillende soorten producten in de doos en is er altijd de juiste doos voor jou beschikbaar! Deze dozen zien er erg luxe uit en kunnen gemaakt worden in elke PMS kleur.

Bedrukking doos met deksel

De doos met deksel worden niet bedrukt maar de bedrukking wordt op de dozen geplakt. Op de dozen kan je bijvoorbeeld je logo plaatsen, maar ook een leuke slogan of bijvoorbeeld een tekst met wat er in de doos zit. De bedrukking van de dozen kan in elke PMS kleur. Kijk op onze digitale PMS-kleurenwaaier voor een overzicht van de kleuren. Naast bedrukking in PMS kleuren is het ook mogelijk om de dozen te laten bedrukken met een goud of zilver folie of te laten bewerken met een emboss-effect. Maar ook de binnenkant van de doos met deksel kan bedrukt worden met een tekst of logo.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je een offerte-aanvraag doen, dan nemen wij contact met je op. Maar je kunt ook contact opnemen door te bellen met 024-3221000, mailen naar  info@rotim.nl of een een berichtje te sturen in de chat.  Omdat de dozen zo klant specifiek zijn hebben wij geen standaard prijzen. De prijzen worden gebaseerd op jouw wensen.Wij helpen je graag verder!

Andere dozen

Naast de doos met deksel hebben we nog andere geschenkdozen in ons assortiment. Kijk maar eens bij de pop-up dozen, magneetdozen en gondeldozen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de amerikaanse vouwdozen en brievenbusdozen. Amerikaanse vouwdozen zijn dozen die, zoal de naam al zegt, uitgevouwen kunnen worden. Bij al deze dozen heb je de mogelijkheid ze te laten bedrukken.

Beschermd verpakken? Denk eens aan ….

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

pop-up doos

POP-UP DOZEN

etiketten

BEDRUKTE ETIKETTEN

Dozen met deksel koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in