Gondeldozen

gondeldozen

Gondeldozen.. ook wel pillowbox en kussendozen genoemd zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De gondeldozen kom je vaak tegen in kinderwinkels. Maar ze zijn geschikt voor meerdere doeleinden zoals bijvoorbeeld: cadeaubonnen, sieraden maar ook verzorgingsproducten als cosmetica. Er is voor iedere onderneming wel wat te bedenken. De gondeldozen zijn in verschillende maten van 16,5x4x28cm tot 32x8x38cm te verkrijgen. Het aanbod is dus groot. Maak je je zorgen over de opslag van de dozen? Dat is nergens voor nodig. De gondeldozen worden plat geleverd. Ze nemen dus qua opslag bijna geen ruimte in beslag. De dozen zijn gemakkelijk uit te vouwen en af te sluiten. Geef de klanten wat extra’s mee en kies voor (bedrukt) zijdevloei of etiketten om de verpakking wat op te leuken en aan te passen aan de gelegenheid. Zijdevloei om de producten extra in te pakken en een etiketje om de gondeldoos dicht te houden. Beiden dragen bij aan een luxe uitstraling van het pakketje.

Bedrukte gondeldozen

Het bedrukken van de gondeldozen kan bij Rotim Verpakkingen al vanaf 250 stuks. Bij het bedrukken van gondeldozen heb je de keuze uit verschillende soorten maten en kleuren. De dozen kunnen in 1 – 4 kleuren worden bedrukt én je kunt ervoor kiezen om de dozen te voorzien van een matte of glanzende laminaatlaag. Benieuwd naar de extra mogelijkheden en maten? Neem dan contact ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. Wij helpen je graag verder!

Levertijd gondeldozen

De levertijd van de gondeldozen bedraagt ongeveer 4 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling door ons is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 4 weken. Heb je de gondeldozen sneller nodig? Neem dan contact met ons op over een eventuele Express levering. Voor meer informatie over de levertijden, het bedrukken van de gondeldozen en de Express levering neem dan contact op met info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Misschien vind je de volgende producten ook wel interessant?

vloeipapier zebra print

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

etiket cowboys bag

BEDRUKTE ETIKETTEN

CADEAUZAKJE MUSTHAVES

CADEAUTASJES

Gondeldozen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in