Magneetdozen

magneetdoos

Magneetdozen? De naam geeft het eigenlijk al aan. Het zijn verpakkingen die als overeenkomst hebben dat ze gesloten worden door middel van een magneetsluiting. Maar naast deze overeenkomstige sluiting zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Magneetdozen kunnen gebruikt worden als luxe verpakking van bijvoorbeeld sieraden, pennen. De dozen zijn gemaakt van massief karton en vormen een geheel, dus een doos met een klapdeksel. De magneetsluiting van de dozen zit verwerkt in de verpakking en is hierdoor niet zichtbaar. Zoek je onbedrukte, standaard magneetdozen? We hebben deze helaas niet standaard in ons assortiment, maar kunnen deze wel inkopen vanaf minimale aantallen van 1000 stuks. 

Bedrukking magneetdozen

De buitenkant magneetdozen worden niet bedrukt maar ze worden beplakt. Deze bedrukking kan in elke PMS kleur. De binnenzijde van de magneetdozen kan wel volledig bedrukt worden.
Omdat de magneetdozen zo klant specifiek zijn hebben wij geen standaard prijzen. De prijzen worden gebaseerd op jouw wensen. Heb je interesse of het je nog vragen over de magneetdozen? Neem dan gerust even contact op via 024-3221000, info@rotim.nl of stuur een berichtje in de chat. Daarnaast kun je ook een offerte-formulier invullen en dan nemen wij contact met je op. Wij helpen je graag verder!

Levertijd magneetdozen

Bij de magneetdozen kan je kiezen uit twee verschillende opties.

  • Kies je ervoor om de dozen te laten maken in Europa? Dan heb je de dozen sneller in huis. Alleen zijn de dozen wel wat duurder. Je kan de dozen vanaf 500 stuks bestellen. De levertijd is 3 tot 5 weken. Wanneer de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 3 tot 5 weken voordat de dozen binnen zijn.
  • Kies je ervoor om de dozen in het Verre Oosten te laten maken? Dan duurt het wat langer voordat je de dozen in huis hebt, maar de dozen zijn wel goedkoper. Je kan de dozen bestellen vanaf 1.000 stuks. De levertijd is 14 tot 16 weken. Wanneer de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken voordat de dozen binnen zijn.

Misschien kun je deze producten nog gebruiken?

vloeipapier neptunus

BEDRUKT VLOEIPAPIER

etiket cowboys bag

BEDRUKTE ETIKETTEN

jozenzo

LUXE PAPIEREN TASSEN

Magneetdozen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in