Pop-up dozen

pop-up doos

Ben jij op zoek naar een vervanging voor het welbekende sieradendoosje? Dan hebben wij iets voor jou! Bij Rotim Verpakkingen hebben wij de pop-up dozen in ons assortiment. De pop-up dozen zullen er op het eerste oog hetzelfde uitzien als een gewoon juwelendoosje dat je krijgt bij de aankoop van je sieraden maar dat is dus niet zo. Wanneer je het lintje losmaakt kan je het doosje geheel uitschuiven. Het geeft de verpakking een mooi effect en jouw klanten zullen er met verwondering naar kijken. De pop-up dozen zijn bij Rotim Verpakkingen alleen bedrukt te bestellen. Dit kan al vanaf 250 stuks.
De pop-up dozen zijn in verschillende maten te verkrijgen: 5x5x5cm, 10x10x10cm, 15x15x15cm, 20x20x20cm en 24x24x24cm. Er is dus voor elk soort sieraad wel een passende pop-up doos te vinden

Bedrukte pop-up dozen

De pop-up dozen op zichzelf zijn al leuk om te krijgen. Maak het iets persoonlijker voor jouw klanten en laat de pop-up dozen bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp. Bij het bedrukken van de doosjes kan je kiezen uit een matte of glanzende laminaatlaag. De doosjes worden geleverd met een satijnen lint, dit geeft de verpakkingen een luxe uitstraling. De pop-up dozen zijn in 1 of 2 kleuren te bedrukken. Alle formaten van de pop-up dozen zijn te bedrukken. De doosjes zijn bedrukt vanaf 250 stuks te bestellen.

Levertijd pop-up dozen

De levertijd van de bedrukte pop-up dozen bedraagt ongeveer 4 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en wij de betaling hebben ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 4 weken voor de bestelling bij ons binnen is. Naast een gewone levering heb je bij ons ook de keus uit een expreslevering.

Voor meer informatie over het aanleveren van jouw ontwerp, de expreslevering en andere vragen kan je bij ons terecht via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Andere geschenkdozen

Naast de pop-up dozen hebben we ook magneetdozen en dozen met deksel in het assortiment. Deze kunnen ook erg goed gebruikt worden als kleine geschenkverpakking. Combineer een van deze dozen met je persoonlijke zijdepapier en je producten zien er extra feestelijk uit.

Voor feestelijk verpakken denk ook aan …

vloeipapier met stippen

Onbedrukt vloeipapier

inpakpapier

Inpakpapier

etiket cowboys bag

Bedrukte etiketten

Bedrukte pop-up dozen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in