Draagtassen: onze specialisme

eco banner

Draagtassen is onze specialiteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in de verpakkingen en draagtassen. Of het nu om onbedrukte of bedrukte draagtassen gaat, we hebben ontzettend veel know how op het gebied van draagtassen. Door onze wereldwijde inkoop kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren.

Welke verschillende soorten draagtassen zijn er?

Je hebt de keuze uit verschillende soorten papieren draagtassen. Zo zijn er voor de diverse budgetten mogelijkheden, maar ook als je voor een simpele of juist een full colour bedrukking kiest zijn er mogelijkheden.

Zo is de budget papieren draagtassen met een plat papieren handgreep de goedkoopste papieren tas en de basic papieren tas met gedraaid papieren handgreep is de meest verkochte papieren tas. Beide tassen zijn ideaal als je 1 of meerdere kleuren wilt bedrukken en als je de mogelijkheid hebt om minimaal 3000 stuks te bestellen.

Wil je echter een sfeerbeeld op je tas of een andere foto, kies dan voor full colour papieren tassen. Dit zijn ook tassen die al vanaf 250 stuks bedrukt kunnen worden.

Luxe papieren tassen zijn met katoenen of PP koorden. Sinds januari 2016 hebben wij te maken met het niet meer gratis mogen verstrekken van plastic tassen. Dit heeft ook effect op de luxe papieren tassen. Zodra je namelijk een mat of glans laminaat over de tas heen legt, valt dit onder de nieuwe wetgeving. Je kan dus nu ook de luxe papieren tassen bestellen zonder laminaat laag, maar bijvoorbeeld wel met een UV spot of hotfoil bedrukking of met een mooi sluitlint.

Wil je toch kiezen voor plastic draagtassen dan heb je ook diverse keuzes. Deze plastic tassen mag je nog wel gratis verstrekken op een beurs maar niet meer gratis verstrekken in de winkels.

In herbruikbare draagtassen hebben wij keuze genoeg. Onze meest populaire draagtassen zijn de non woven shopper in 160 grams of de non woven shoppers met een leuk sluit lint, maar ook onze vilt tassen zijn erg populair.

full colour shopper

FULL COLOUR SHOPPER

detail vilten tas

DETAIL VILTTAS

detail bedrukking jeanstas

DETAIL JEANSTAS

hot foil

HOT FOIL

Daarnaast kunnen wij de shoppers ook wel boodschappentassen genoemd snel leveren. We kunnen de shoppers al leveren vanaf 5-6 weken levertijd, heb je meer tijd (14-16 weken) dan kan juist vanuit het Verre Oosten voordeliger zijn.

Naast de herbruikbare tassen zijn natuurlijk ook de milieuvriendelijke tassen een mogelijkheid. De papieren tassen zijn vaak ook in FSC papier te verkrijgen. Dit is een milieuvriendelijker papier dan gewoon papier.

Ook de katoenen tassen en de canvas tassen zijn milieuvriendelijk. We kunnen ze al vanaf 100 stuks bedrukken, maar wij hebben ook de katoenen draagtassen onbedrukt op voorraad.

Maar de Jeans tas is een tas die zich ook perfect leent voor de verkoop in de winkel. Je kan ze onbedrukt bestellen maar ook bedrukt met een logo of leuke tekst.

Op vele tassen zijn wij erg trots. Een hiervan is de luxe koeltas. De Cooletas hebben wij samen met Hoogvliet supermarkten ontwikkeld. Hoogvliet was op zoek naar een tas voor hun webshop activiteiten. Deze moest nogal wat aan technische en marketing eisen voldoen. Zo mocht het verval van het koelen slechts 1 graden zijn binnen de 18 uur, het moest een stevige tas zijn en natuurlijk ook de juiste reclame uitingen weergeven.

Vul hier uw zoekopdracht in