Geschenkverpakkingen

vloeipapier banner

Sommige producten of gelegenheden vragen om een ander verpakkingsmateriaal. Of dit nu is omdat het makkelijker is of omdat je je producten extra feestelijk wilt inpakken, soms is een papieren, plastic, non woven tas niet wat je zoekt. Dan kun je denken aan geschenkverpakkingen. Geschenkverpakkingen is een erg algemene term voor verschillende soorten verpakkingen. Wij hebben een indeling gemaakt om het wat overzichtelijk te maken. De geschenkverpakkingen kunnen we allemaal klantspecifiek leveren, dus met jouw eigen logo, afbeelding, kleuren en ideeën.  Dus wees creatief en wij denken creatief met je mee!

Geschenkverpakkingen: cadeautassen en wijnfleszakken

Cadeautassen zijn tassen die aan de bovenzijde gesloten kunnen worden. We kunnen deze van luxe papier maken en wanneer je dit combineert met mooi bedrukt zijdevloei heb je een mooi geschenkverpakking.

De wijnfles tassen kunnen ook heel goed bedrukt geleverd worden. Dit is al mogelijk vanaf 250 stuks al geef je een persoonlijke touch aan een mooi geschenk. Wil je liever onbedrukte wijnflestassen? Deze zijn altijd direct uit voorraad leverbaar bij onze Rotimshop.nl

cadeauzakje
cadeauzakje
fourniturenzakje
fourniturenzakje
wijnflestas
wijnflestas
cadeauzak
cadeauzak
fourniturenzakje
fourniturenzakje

Geschenkverpakkingen: cadeauzakjes en  fourniturenzakjes

Je hebt twee soorten papieren zakjes: cadeauzakjes en fourniturenzakjes.

Cadeauzakjes zijn luxe zakjes gemaakt van gestreken kraft. Het lijkt erop alsof er een glans over ligt en ze worden veelvuldig gebruikt bij het verpakken van sieraden. Daarnaast heb je de fourniturenzakjes. Dit zijn zakjes gemaakt van gebleekt kraft of natron kraft papier.

Geschenkverpakkingen: dozen

magneetdoos
magneetdoos
gondeldoos
gondeldoos
doos met deksel
doos met deksel
stansdoos
stansdoos
geschenkdoos met lint
geschenkdoos met lint

Geschenkdozen zijn er in vele diverse soorten. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

De doos met bijbehorende deksel is wellicht de meest bekende. Een losse onderkant met losse bovenkant. Maar ook de eenvoudige stansdoos wordt erg veel gebruikt, denk maar eens aan al de verpakkingen van makeup-artikelen of tubes (bv tandpasta of dagcreme)

Gondeldozen worden ook wel kussendozen genoemd. Ze hebben beetje de vorm van een kussen met twee “ingedeukte” zijkanten. We kunnen deze al bedrukken vanaf 250 stuks. Het is een relatief goedkope geschenkdoos.

Ditzelfde geldt ook voor de pop-up doos. Ook deze is vanaf 250 stuks te bedrukken. De doos wordt gesloten door middel van een lint.

De Rolls Royce onder de geschenkdozen is wel de magneetdoos. Een mooie geschenkdoos die plano wordt aangeleverd en makkelijk op te zetten is. De voorkant wordt gesloten met een klep waarin de magneten zijn verwerkt. Laat hem in het door  jou gewenste formaat maken met jouwbedrukking, werk het af met een mooi bedrukte zijdevloei erin en je hebt een prachtige geschenkverpakking.

Vul hier uw zoekopdracht in