Geschenkverpakkingen

Ben je op zoek naar geschenkverpakkingen? Of het nu gaat om geschenkdozen, cadeautassen of cadeauzakjes, de mogelijkheden zijn  onbeperkt! Je bent bij Rotim Verpakkingen aan het juiste adres als het gaat om klant specifieke geschenkverpakkingen. Dus of je nu op zoek bent naar een geschenkverpakking  met je logo of je wilt voor een speciaal product of een bijzondere gelegenheid een mooie geschenkverpakking, wij helpen je er graag bij!

Geschenkverpakkingen: cadeautassen en wijnfleszakken

Cadeautassen zijn tassen die aan de bovenzijde gesloten kunnen worden. We kunnen deze van luxe papier maken en wanneer je dit combineert met mooi bedrukt zijdevloei heb je een mooi geschenkverpakking.

De wijnfles tassen kunnen ook heel goed bedrukt geleverd worden. Dit is al mogelijk vanaf 250 stuks al geef je een persoonlijke touch aan een mooi geschenk. Wil je liever onbedrukte wijnflestassen? Deze zijn altijd direct uit voorraad leverbaar bij onze Rotimshop.nl

Geschenkverpakkingen: cadeauzakjes en  fourniturenzakjes

Je hebt twee soorten papieren zakjes: cadeauzakjes en fourniturenzakjes.

Cadeauzakjes zijn luxe zakjes gemaakt van gestreken kraft. Het lijkt erop alsof er een glans over ligt en ze worden veelvuldig gebruikt bij het verpakken van sieraden. Daarnaast heb je de fourniturenzakjes. Dit zijn zakjes gemaakt van gebleekt kraft of natron kraft papier.

Geschenkverpakkingen: dozen

Geschenkdozen zijn er in vele diverse soorten. Dee mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

De doos met bijbehorende deksel is wellicht de meest bekende. Een losse onderkant met losse bovenkant.

Gondeldozen worden ook wel kussendozen genoemd. Ze hebben beetje de vorm van een kussen met twee “ingedeukte” zijkanten. We kunnen deze al bedrukken vanaf 250 stuks. Het is een relatief goedkope geschenkdoos.

Ditzelfde geldt ook voor de pop-up doos. Ook deze is vanaf 250 stuks te bedrukken. De doos wordt gesloten door middel van een lint.

De Rolls Royce onder de geschenkdozen is wel de magneetdoos. Een mooie geschenkdoos die plano wordt aangeleverd en makkelijk op te zetten is. De voorkant wordt gesloten met een klep waarin de magneten zijn verwerkt. Laat hem in het door  jou gewenste formaat maken met jouwbedrukking, werk het af met een mooi bedrukte zijdevloei erin en je hebt een prachtige geschenkverpakking.

Vul hier uw zoekopdracht in