Bruin kraft/non woven shoppers

Als je op zoek bent naar speciale en luxe tassen dan zijn de bruin kraft/non woven shoppers iets voor jou! De tassen hebben aan de binnenkant een ander materiaal dan aan de buitenkant. Ook kan je er voor kiezen om een andere kleur aan de binnenkant en de buitenkant. De minimale afname van deze tassen is 3.000 stuks. Deze tassen zijn klant specifiek, dus ze kunnen in elk formaat gemaakt worden.

Materialen

De binnenkant van de tassen zijn van PP geweven materiaal, of non woven materiaal. De kleur van de binnenkant kan je zelf kiezen. Hierdoor is de klant verrast en onder de indruk als hij of zij ziet dat de binnenkant van de tas een andere kleur heeft dan de buitenkant van de tas. De buitenkant van de tas is van kraft papier. Dit geeft de tas een natuurlijke look. Ook de buitenkant van de tas kan in allerlei kleuren. Deze kleur hoeft dus niet hetzelfde te zijn als de binnenkant van de tas. De zijkanten van de tas zijn dicht gestikt met een piping van non woven. Door de combinatie van deze materialen zijn het super stevige en speciale tassen! Daarom zijn deze tassen geschikt voor meerdere soorten winkels en kunnen er veel verschillende soorten producten in.
Over tekst of logo die je op de tas wilt laten bedrukken, kan een hot foil geplaatst worden. Hot foil print betekent dat de bedrukking een glans laagje heeft. De handvaten van deze tassen kan je ook zelf kiezen. Zo heb je keuze uit uitgestanste handvaten, non woven handvaten of handvaten van pu leather.

Levertijd bruin kraft/non woven shoppers

De levertijd van de bruin kraft / non woven tassen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Wanneer de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken voor dat de tassen binnen zijn

Gerelateerde producten

onbedrukt vloeipapier

Onbedrukt vloeipapier

hot foil

Luxe papieren tassen

jeans tassen

Bedrukte jeans tasssen

Bruin kraft/non woven tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in