Non woven rugzakken

non woven rugzak

Ben jij op zoek naar een leuke vervanger van de plastic of papieren draagtassen? Dan ben je bij Rotim Verpakkingen aan het juiste adres. Wij bieden jou de non woven rugzakken. Non woven kom je vaak tegen bij grote shoppers. De tassen zijn van stevig 80 tot 160 grams materiaal gemaakt en hebben non woven handvaten. Deze non woven tassen zijn net wat anders. 

Bedrukking

Je kunt de rugzakken al vanaf 1.000 stuks laten bedrukken. De bedrukking van de tassen wordt gedaan door middel van offset printing. Offset printing is een drukvorm die over het algemeen bestaat uit een dunne aluminium plaat waarop, via fotografische weg, een beeld is aangebracht. Om een afdruk te krijgen van deze offsetplaat moet deze eerst vochtig worden gemaakt. Alle niet-beeld-delen nemen dit vocht aan. Hierna wordt de vettige inkt aangebracht. Alle natte niet-beeld-delen stoten de inkt af. De inkt wordt dus alleen op de beelddelen aangenomen.

Afmetingen

Non woven rugzakken zijn te verkrijgen in 2 standaard maten: 33 (b) x 40 (h) cm en 33 (b) x 45 (h) cm. De rugzakken hebben een dikte van 100 grams. Dit maakt de tassen erg stevig. De bovenkant van de tassen worden gesloten door middel van het koord dat je aan kunt trekken. De non woven rugzakken zijn in 16 verschillende kleuren te verkrijgen. De kleuren lopen van zwart tot fel geel. Er zit dus voor iedere onderneming wel een passende kleur bij. De koorden aan de tas worden gemaakt van PP nylon. Net als de rugzakken, zijn ook de koorden te verkrijgen in 16 verschillende kleuren. De tassen worden van binnenuit aan elkaar gestikt. Hier zie je dus niks van.

Voor het bedrukken van de non woven rugzakken geldt een onder/overlevering van 10%. Bestel je er 10.000 maar wordt er 10% extra geleverd dan moet je die 10% extra ook afrekenen

Prijzen non woven rugzakken

De prijzen van de non woven rugzakken zijn allemaal op aanvraag. Wij nemen hiervoor contact op met de leverancier en die berekent aan de hand van jouw wensen en het aantal stuks de prijs. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden van de rugzakken of wil je een prijs weten? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 100 of stuur ons een berichtje via de chat.

Levertijd non woven rugzakken

De levertijd van de non woven rugzakken bedraagt ongeveer 5 tot 6 weken. Op het moment dat de drukproef wordt goedgekeurd en de aanbetaling binnen is, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 5 tot 6 weken.

Gerelateerde producten

katoenen rugzak

BEDRUKTE KATOENEN RUGZAKKEN

jeans tassen

BEDRUKTE JEANS TASSEN

opvouwbare tas

BEDRUKTE OPVOUWBARE TASSEN

Bedrukte non woven rugzakken koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in