Opvouwbare tassen

opvouwbare tas rotim

EXTRA GROTE OPVOUWBARE TAS

opvouwbare tas roos

OPVOUWBARE TAS ROOS

opvouwbare tas

OPVOUWBARE TAS

opvouwbare rugzak

OPVOUWBARE RUGTAS

De opvouwbare tassen zijn bijna niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Sinds de plastic tassen niet meer gratis verstrekt mogen worden zie je dat steeds meer mensen hun eigen tasjes meenemen. De tassen zijn handig in gebruik, nemen bijna geen ruimte in beslag in de handtas of rugzak en zijn ook nog eens te hergebruiken. Omdat ze in meerdere kleuren, modellen en maten te verkrijgen zijn, zijn de tassen geschikt voor bijna iedere onderneming van bijvoorbeeld groenteboer tot kledingzaak. De tassen zijn niet alleen leuk voor in jouw winkel maar bijvoorbeeld ook voor op een beurs of als geschenk.

Nylon opvouwbare tassen

De nylon opvouwbare tassen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een model met een roos of aardbei maar ook de meest voorkomende modellen met het losse tasje met een drukknoop. Bij de tas met de aardbei zit de opvouwbare tas in de aardbei. Wanneer je deze los maakt vouwt de tas uit en is deze klaar voor gebruik. Dit geldt ook voor de tas met de roos. Maar je bent niet gebonden aan deze twee modellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact op met info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. Naast de ‘aparte’ modellen hebben we ook de standaard tasjes met het losse zakje. Hierbij kan je de tas gewoon opvouwen en voorkom je dat deze gaat kreuken. Bij het model met het losse tasje heb je ook de mogelijkheid om de losse tas te bedrukken. Ook hebben we een rugzak model van de tassen. Bij het rugzak model krijg je een klein tasje. Wanneer je deze door middel van de rits opent kan je deze uitvouwen tot een volledig rugzak. We hebben ook polyester rugzakken in onze collectie, deze zijn ook erg makkelijk mee te nemen als extra tas.

Non woven opvouwbare tassen

Naast de standaard nylon opvouwbare tassen hebben we ook non woven modellen. Een voorbeeld hiervan is de non woven tas met drukknopen onderop. Je vouwt de tas dus als het ware in elkaar en klikt deze door middel van drukknopen vast. Je hoeft dan dus niet meer te stuntelen met het verpakken van de tasjes in een klein zakje. De zijn goed te combineren met de andere non woven tassen. Omdat je als onderneming 1 soort materiaal gebruikt krijg je dan een mooie samenhangende collectie tassen.

Bedrukte opvouwbare tassen

Hoe leuk zou het zijn als jouw klanten jouw bedrukte opvouwbare tas meenemen tijdens het winkelen? Je maakt reclame zonder er verder iets voor te hoeven doen. Het bedrukken van de opvouwbare tassen kan al vanaf 1.000 stuks. Het bedrukken van de opvouwbare tassen kan in 1 of 2 kleuren.

Levertijd bedrukt opvouwbare tassen

De levertijd van de bedrukte opvouwbare tassen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken tot je de bestelling binnen hebt.

Denk ook eens aan…

katoen tas fairtrade GOTS

BEDRUKTE KATOENEN TAS

katoenen rugzak

BEDRUKTE KATOENEN RUGZAK

cora-kemperman-zonder-strik

BEDRUKTE NON WOVEN SHOPPER

Opvouwbare tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in