Polyester rugzakken

RUGZAK

Naast de opvouwbare tassen en non woven rugzakken verkopen wij ook polyester rugzakken. Deze rugzakken zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld in een kledingzaak. Naast het feit dat de rugzakken erg geschikt zijn voor in de winkel, zijn ze ook hartstikke leuk om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs of evenement. Jouw klanten zullen de tas op hun rug dragen en zo creëer je wat extra naamsbekendheid voor jezelf. De minimale afname voor de polyester rugzakken is 5.000 stuks. De polyester rugzakken worden gemaakt van 190 T polyester materiaal.

De polyester rugzakken hebben van origine een witte kleur en kunnen worden geleverd in 16 verschillende kleuren. De rugzakken hebben PP nylon koorden. Ook deze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het bedrukken van de polyester rugzakken gebeurt in PMS kleuren. Voor meer informatie over de PMS kleuren kan je hier onze digitale PMS waaier bekijken.

Afmetingen

De polyester rugzakken zijn verkrijgbaar in 2 standaardmaten: 33 (b) x 40 (h) cm en 33 (b) x 45 (h) cm. Beide maten zijn vanaf 5.000 stuks te bestellen. De prijzen van de polyester rugzakken zijn allemaal op aanvraag. Wij nemen hiervoor contact op met de leverancier en die berekend aan de hand van jouw wensen en het aantal stuks de prijs. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden van de polyester rugzakken of wil je een prijs weten? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 100 of stuur ons een berichtje via de chat.

Net als bij andere artikelen geldt een onder/overlevering van 10%. Bestel je bijvoorbeeld 5.000 tassen en wordt er 10% extra geleverd, dan betaal je die 10% ook extra.

Levertijd bedrukte polyester rugzakken

De levertijd van de bedrukte polyester rugzakken bedraagt ongeveer 5 tot 6 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd en wij de betaling hebben ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dat moment duurt het nog ongeveer 5 tot 6 weken voor jouw bestelling bij ons binnen is.

Of misschien zijn deze tassen meer jouw keus

overzicht basic papieren tassen

ONBEDRUKTE BASIC PAPIEREN TAS

By Pete

LUXE PAPIEREN TAS

katoen tas fairtrade GOTS

BEDRUKTE KATOENEN TAS

Bedrukte polyester rugzakken koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in