Shopper

ultrasonic shopper

ULTRASONIC SHOPPER

non-woven-shopper-spiegelstraat

NON WOVEN SHOPPER

pp geweven tas

PP WOVEN SHOPPER

full colour shopper

FULL COLOUR SHOPPER

De shopper of de boodschappentas genoemd, koop je met bedrukking bij Rotim Verpakkingen. De shopper wordt veel hergebruikt. Klanten gebruiken de shopper om niet alleen de aangekochte spullen mee naar huis te nemen maar wordt daarna ook veel meegenomen naar het strand, op vakantie, naar de stad of naar het sporten.

Uiteraard wordt de shopper veel in de retail gebruikt, maar wordt ook veel ingezet op beurzen.

De shopper is een prima reclame uiting die nog lang gedragen zal worden.

Materiaal keuze van de shoppers

Het materiaal van de shoppers is heel erg bepalend van de uitstraling van de tas. Kies je voor PP geweven materiaal dan is het meer een boodschappen tas, kies je voor non woven materiaal heb je meer te maken met een zachter materiaal die veelal weggegeven wordt in de overige retail.

PP woven

Shopper van PP geweven materiaal is gemaakt van PP en wordt afgewerkt met een mat of een glans laminaat. Deze kunnen heel mooi full colour (tot 8 kleuren) bedrukt worden, maar natuurlijk ook in gewoon 1 kleur bedrukt worden. PP geweven materiaal is stevig en daardoor ook wat stug materiaal. De stevigste keuze voor een hengsel in combinatie met een PP shopper is wel het nylon handvat. Daarnaast kan er nog een rits in of voor de stevigheid een bodem plaat.

Qua afmetingen, mits wij het in het Verre Oosten kunnen laten maken, kan van gewoon een standaard boodschappentas in het formaat 45x14x46cm. Zoals de shoppers van de Jumbo en Albert Heijn.  Of juist een klein schattig shoppertje die daarna hergebruikt wordt als toilettas. Echter denk ook eens een afwijkend formaat bijvoorbeeld in een rond formaat.

Non woven zonder laminaat

Zoals reeds eerder aangegeven kunnen wij de shoppers ook in non woven uitvoeren. Dan zonder laminaat laag en in zeefdruk uitgevoerd. Het voordeel van non woven tassen is dat het lage startkosten zijn en ook al vanaf 1000 stuks op maat gemaakt kunnen worden in het Verre Oosten.  De non woven tassen zijn te verkrijgen in diverse diktes. Vanaf 50 grams tot en met 160 grams zijn de meest bekende diktes. Zo wordt de 60 grams meer gebruikt voor een portemonnee zakje, 70 grams voor een tas met uit gestanst handvat,   80 grams voor een leuke tas met bijvoorbeeld een lintje, de 120 grams is al wat zwaarder, maar de echt stevige non woven shoppers maken wij in 160 grams en bij voorkeur met ringen. Super mooie tassen voor een betaalbare prijs en als vanaf 1.000 stuks. Vindt je 1.000 stuks voor de boodschappentassen teveel, dan kunnen wij ook onze standaard tas hier  in Nederland bedrukken, waardoor de levertijd slechts ongeveer 2 weken is. Mocht er plaats op de machines zijn kan het soms zelfs in enkele dagen.

Non woven met laminaat laag

Vindt je de PP geweven tas te stroef en te “boodschappenachtig” dan kunnen wij het pp geweven ook vervangen voor non woven die wij vervolgens weer lamineren. Deze hebben exact dezelfde mogelijkheden als de PP geweven tassen. Alleen voelt het wel wat zachter aan.

Door de glans- of matlaminaat wat er op ligt is de tas krasbestendig en “valt” de bedrukking er niet vanaf. Dit is een groot voordeel, maar doordat het gelamineerd is moet je rekening houden dat het onder de nieuwe plastic regeling valt van de plastic tassen.

Ultrasonic shopper

Nieuw bij ons zijn de ultrasonic shoppers. Deze shoppers zijn door het materiaal (non woven) en de ultrasonic sealing van de naden super sterk, ze hebben een draagvermogen van maximaal 20 kg. Bij deze shoppers wordt uitgegaan van een witte basistas die helemaal “ingekleurd” kan worden zoals jij wilt. Heb je een bepaalde bedrijfskleur? Bij shoppers zit je vaak vast aan bepaalde vaste kleuren van het materiaal van de tassen. Bij deze shoppers kun je het materiaal laten bedrukken met elke kleur die je wilt. Door het fijne materiaal van de tassen kunnen de bedrukkingen ook met scherpe lijnen worden aangebracht. 

Shopper van non woven met kraft papier

Wil je een andere uitstraling van de boodschappentassen denk dan aan de shopper of pp geweven of non woven met aan de buitenkant kraft papier. Je zou dan echt een mooie leatherlook handvat aan kunnen maken en dan heb je echt een hele mooie luxe tas die toch ook echt een eco uitstraling heeft. Dit soort tassen worden veel al ingezet door mode merken, maar is natuurlijk voor diverse branches geschikt.

De tas wordt in het Verre Oosten gemaakt en heeft dus een levertijd van 14-16 weken. De minimale afname ligt aan de afmeting van de tas, maar ligt gewoonlijk rond de 3.000 stuks.

Levertijd shopper

De productie van deze shoppers vindt plaats in het verre oosten. De levertijd van deze tassen is daarom dan ook 14 tot 16 weken. Nadat de drukproef goedgekeurd is, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling ontvangen is, wordt de productie gestart. Vanaf dat moment duurt het 14 tot 16 weken voor de bestelling binnen is. Heb je de tassen sneller nodig dan kunnen wij de shoppers leveren binnen 5-6 weken.

Direct prijzen weten?

Wil je direct prijzen van weten van de shoppers? Soms zit je niet te wachten op lange offertes dan wil je gewoon gelijk bestellen. Dan kan dit tegenwoordig via onze dedraagtassenshop.nl. Je vindt hier de non woven shoppers met een korte levertijd, maar ook vanuit het Verre Oosten. Daarnaast vindt je de PP geweven tassen vanuit het Verre Oosten ook in onze shop. Ben je opzoek naar onbedrukte shoppers en direct bestellen dan kan dit vanaf 1 stuks bij de rotimshop.nl.

Wil je meer weten over het bedrukken van de shopper en de eventuele extra kosten? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Misschien ook leuk voor je?

zusje van fifth

BEDRUKTE VILTEN TASSEN

luxe papieren tassen

BEDRUKTE LUXE PAPIEREN TASSEN

non woven uitgestanst

NON WOVEN UITGESTANST HANDVAT

Shopper koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in