Vilten tassen

zusje van fifth

BEDRUKTE VILTEN TAS

vilten tas detail

DETAIL BEDRUKKING

wooha

BEDRUKTE VILTEN TAS

onbedrukte vilten tas

ONBEDRUKTE VILTEN TAS

Het is voor een onderneming belangrijk om op te vallen tussen alle concurrenten. Is de uitstraling die jij je onderneming wilt meegeven een luxe en warm gevoel? Dan zijn de vilten tassen misschien wat je zoekt. De tassen zijn stevig en hebben een ruime opening. Dit maakt de tassen erg handig voor grotere producten als woonaccessoires maar ook voor schoenen en kleding. De tassen zijn te maken in de formaat die jij graag wilt en ook is leverbaar in verschillende kleuren vilt. Het materiaal zorgt voor de luxe warme uitstraling die deze tassen hebben.

Bedrukte vilten tassen

Naast de afmetingen en de kleur van het vilt kun je de vilt tassen nog verder naar eigen smaak aan passen door deze te laten bedrukken met je eigen logo of slogan. Omdat de tassen een luxe uitstraling hebben zal het een goede reclame zijn voor je bedrijf, als de klanten met de tassen met jouw bedrijfsnaam over straat lopen.

Voor het laten bedrukken van de tassen hoef je alleen maar een bestand bij ons aan te leveren met daar in het gene wat je op de tas wilt laten drukken. Dit bestand moet voor ons wel bewerkbaar zijn, dus vragen wij of je een bestand in eps of ai formaat zou willen aanleveren. De bedrukking wordt gedaan met PMS-kleuren. Als je nog niet weet welke kleur je wilt kun je hier online de kleurenwaaier kijken. Voor meer informatie kun je ook mailen naar info@rotim.nl, bellen met  024-322 1000 of een contactformulier invullen

Extra mogelijkheden?!

Naast de gewone versie van de vilten tassen bieden wij jou als ondernemer ook een vilttas met een strik en een drukknoop. De strik geeft de tas een luxe uitstraling en de drukknoop zorgt ervoor dat de producten zijn afgesloten.

Levertijd bedrukte vilten tassen

De levertijd van de bedrukte vilt tassen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken tot jouw bestelling hier is. Dat de levertijd aan de lange kant is heeft alles te maken met de plaats van productie. De tassen worden geproduceerd in het verre oosten. De duur van de productie en de levering naar Nederland kost dus in totaal 14 tot 16 weken. 

Snelle levering

Heb je de tassen snel nodig maar wil je ze toch laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo? Dan heb je de keuze uit twee formaten tassen: 26x9x32cm en 41x11x31cm. Alleen bij deze maten is het mogelijk om de tassen binnen 2 weken te leveren. Deze tassen zijn vanaf 100 stuks te bedrukken. Voor meer informatie over de snelle levering neem dan contact op met info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Voor een uitgebreider verpakkingsassortiment ….

onbedrukt vloeipapier

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

non-woven-shopper-spiegelstraat

BEDRUKTE NON WOVEN SHOPPER

By Pete

LUXE PAPIEREN TAS

Vilt tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in