Non woven kledinghoezen

KLEDINGHOES

Ben je het niet met mij eens dat mooie kleding het verdient om kreukvrij vervoerd en opgeborgen te kunnen worden. Of het nu gaat om het opbergen/vervoeren in je eigen onderneming of het kreukvrij meegeven aan je klanten. Kledinghoezen zijn hiervoor ideaal. De non woven kledinghoezen hebben daarbij het voordeel dat ze zijn gemaakt van een stevig en duurzaam materiaal. Hierdoor gaat ze lang mee en kunnen keer op keer gebruikt worden.

Bedrukte non woven kledinghoezen

Het personaliseren van de kledinghoezen kan op verschillende manieren. Zo is de non woven kledinghoes te leveren in diverse kleuren. Als je hier meer informatie over wilt kun je het best even contact met ons opnemen via info@rotim.nl of telefoonnummer  024-322 1000. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om de hoes te bedrukken met je logo. Bij de bedrukking wordt gebruik gemaakt van PMS kleuren. Weet je nog niet helemaal zeker welke kleur je wilt voor de bedrukking klik dan hier voor de online PMS waaier, zodat je een leuke kleur kunt uitzoeken. Naast deze kleuren is bedrukking ook mogelijk in zilver-kleur.

Afmetingen kledinghoezen

Daarnaast is het formaat van de kledinghoezen ook aan te passen aan het formaat dat je wilt. Dus zoek je hoezen die je kunt gebruiken om de kleding kreukvrij mee te geven aan de klant? Of zoek je hoezen voor het opbergen van bruidsjurken? Dat is gewoon mogelijk. Ook kunnen de hoezen ‘breder’ gemaakt worden door het toevoegen van zijkanten aan de hoes. Hierdoor wordt het mogelijk om meerder kledingstukken in een hoes te verpakken. Omdat de hoezen aan de bovenkant een opening hebben voor de kledinghangers, kunnen de kledingstukken met hoes en al aan een kledingrek gehangen worden.

Extra’s

Bij de extraatjes die mogelijk zijn, moet gedacht worden aan functionele extraatjes maar ook die extraatjes die een kledinghoes er gewoon leuker uit laten zien.

Ten eerste de functionele extraatjes. Denk hierbij aan het toevoegen van extra vakken voor bijvoorbeeld het opbergen van een overhemd. Maar ook het voorzien van transparanten stukken in de hoes, zodat je van buiten al kan zien wat er in de hoes ziet. Een andere mogelijkheid is het laten aanbrengen van een insteekhoes. Zodat je daar een naamlabel of foto in kunt plaatsen. Verder kan de hoes voorzien worden van draagbanden in de lengte die jij handig vindt.

Maar er zijn ook extraatjes mogelijk omdat het er gewoon leuk uitziet. Zo kunnen zijn de kledinghoezen leverbaar met of zonder metalen ringen en metalen hoekelementen.

Levertijd non woven kledinghoezen

De levertijd van de bedrukt non woven kledinghoezen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd en de aanbetaling is ontvangen, wordt de productie van jouw gepersonaliseerde kledinghoezen gestart. Vanaf dat moment duurt het nog ongeveer 14 tot 16 weken voordat jouw producten bij ons binnen zijn.
Bent u geïnteresseerd in bedrukte kledinghoezen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om samen tot een mooi eindproduct te komen! Voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via de mail info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat. En je kunt ook altijd en berichtje sturen via de contactpagina

Gerelateerde producten

non-woven-shopper-spiegelstraat

BEDRUKTE NON WOVEN SHOPPER

ultrasonic shopper

FULL COLOUR SHOPPER

full colour bedrukking met hot foil King Louie

FULL COLOUR PAPIEREN TAS

Bedrukte kledinghoezen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in