Gelamineerde shoppers

Op zoek naar een glimmende tassen? Dan zijn deze gelamineerde shoppers iets voor jou! De tassen kunnen in elk formaat gemaakt worden. De minimale afname is 3000 stuks. Het zijn erg stevige tassen. De tassen kunnen 30% bedrukt worden. Deze gelamineerde tassen zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld kledingwinkels of cadeauwinkels. Doordat de tassen glimmend zijn hebben ze een luxe uitstraling en zien ze er extra leuk uit!

Mogelijkheden gelamineerde shoppers

De gelamineerde shoppers zijn non woven tassen met een laminaat laagje. Deze tassen vallen onder de plasticregeling dus mogen niet gratis weggeven worden. Je kan bij deze tassen kiezen uit 23 verschillende kleuren en motieven. Zo kan je kiezen voor hele kleine vierkantjes, krokodillenprint, ruitjes en ga zo maar door. Je kan kiezen uit verschillende kleuren zoals groen, goud, zilver, roze enzovoort. De handvaten van de tas worden dezelfde kleur als de tas zelf. Als je interesse in deze tas hebt laten wij graag alle mogelijkheden zien!
De tassen kunnen opgevrolijkt worden met een strikje aan de bovenkant van de tas. De strikjes kunnen aan de achterkant en aan de voorkant van de tas geplaatst worden. De strikjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Aan de binnenkant van de tassen kan ook een drukknopje geplaatst worden. Hierdoor kan de klant de tas makkelijk open en dicht maken. Dit zijn extra opties die deze gelamineerde tassen nog meer uniek maken! De tassen zijn glimmend en hebben een echte Chanel look.

Levertijd gelamineerde shoppers

De levertijd van de gelamineerde shoppers bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Wanneer de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken voor dat de tassen binnen zijn.

Heb je interesse of wil je meer informatie over de gelamineerde shoppers? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. En natuurlijk kan je altijd ons contactformulier invullen

Verpakkingsassortiment uitbreiden?

non woven uitgestanst

Non woven uitgestanst handvat

Non woven tas

Bedrukte non woven shopper

opvouwbare tassen

Opvouwbare tassen

Gelamineerde shoppers koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in