Jeans tassen

jeans tassen

BEDRUKTE JEANSTAS

jeans tassen

ONBEDRUKTE JEANSTAS

detail bedrukking jeanstas

DETAIL BEDRUKKING

detail stiksel jeanstas

DETAIL STIKSEL

Een totaal andere variant op de katoenen draagtassen zijn de stoffen jeans tassen. De tassen zijn van jeansstof gemaakt en hebben een dikte van 260 grams. Hierdoor zijn de tassen erg stevig en gaan ze langer mee. De hengsels zijn van hetzelfde stevige materiaal gemaakt. Door de lange hengsels is de tas gemakkelijk over de schouder te dragen. De drie grote maten beschikken over een bodem. Dit maakt de tassen extra stevig en zorgt ervoor dat ze meer gewicht aan kunnen. De tassen hebben een donkerblauwe stof. De stoffen jeans tas is in verschillende maten te verkrijgen en is zowel bedrukt als onbedrukt te leveren.

Bedrukte stoffen jeans tassen

Naast het feit dat deze jeans tassen al een unieke uitstraling van zichzelf hebben kan je de stoffen jeans tassen ook personaliseren. Je kunt de tassen laten bedrukken met jouw eigen ontwerp om zo meer naamsbekendheid te creƫren. Doordat de tassen handig in gebruik zijn en van duurzaam materiaal zijn gemaakt gaan ze langer mee en zullen jouw klanten de tassen ook vaker gebruiken. Het bedrukken van de jeans tassen kan al vanaf 100 stuks. De tassen worden door middel van zeefdruk bedrukt.

Levertijd bedrukte stoffen jeans tassen

De levertijd van deze bedrukte tassen bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 2 tot 3 weken voor de bestelling binnen is.

Voor meer informatie over het bedrukken of de levertijd van de stoffen jeans tassen kan je contact opnemen via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. Je kunt ook altijd contact opnemen via ons contactformulier

Onbedrukte stoffen tassen type jeans

Naast de bedrukte variant hebben we uiteraard ook de onbedrukte jeans tassen. De tassen zijn per stuk te bestellen via www.rotimshop.nl. We verkopen de tassen in 4 verschillende maten: 38x42cm, 40x42x10cm (met bodem en zijkant), 40x42x12cm (met bodem) en 50x37x12cm (met bodem). De tassen hebben lange hengsels waardoor ze gemakkelijk over de schouder te dragen zijn. De kleur van de tassen is donkerblauw. De maat 38x42cm is ook te verkrijgen in lichtblauw.

Je assortiment verpakkingsmateriaal uitbreiden?

Onbedrukt vloeipapier

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

overzicht basic papieren tassen

ONBEDRUKTE PAPIEREN TASSEN

non-woven-shopper-spiegelstraat

BEDRUKT NON WOVEN SHOPPER

Stoffen jeans tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in