Luxe koeltassen

Luxe koeltas

Je bent al jaren op zoek naar de perfecte tas om je producten koud te vervoeren? En je bent bijna zo ver dat je het gaat opgeven? Dat hoeft niet. Je hebt hem gevonden! Wij hebben voor jou de luxe koeltassen die pas na 18 uur iets van zijn Cool-zijn opgeeft. En dan hebben we het ook nog maar over een afname van maar 1 graad Celsius. Dit maakt dat deze tas beter koel houdt dan een koelbox. Ja zelfs beter dan een elektrische koelbox. En daarnaast wie wil er nu slepen met zo’n koelbox als je je spullen ook, en beter, koel kunt houden in een makkelijk te hanteren koeltas.

Ook bruikbaar als warmhoud- of diepvriestas

Door het unieke ontwerp van de tas is deze echter ook te gebruiken om producten die warm moeten blijven te vervoeren. En door het gebruiken van speciale diepvrieselementen kan de tas zelfs gebruikt worden als diepvriestas. De koeltas heeft 2 vakken voor het opbergen van koel- of diepvrieselementen. Deze zitten aan de voor- en achterkant van de koeltas en zijn afsluitbaar met klittenband. Hierdoor nemen de elementen weinig plaats in beslag. Ze kunnen ze niet verschuiven en blijft er genoeg plaats over voor de producten die vervoerd moeten worden.

Uitvoering tas

De tas is helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Want hij is te maken in bijna elke afmeting die jij wilt. Daarnaast is de koeltas te bedrukken met een afbeelding en/of logo naar jouw keuze. Als de klanten merken dat de producten koud, warm of ingevroren bij hun thuis aankomen, is de kans erg groot dat ze de tas ook voor andere boodschappen of voor een dagje weg gaan gebruiken. En als je dan de tas hebt laten bedrukken met jouw logo en/of afbeelding, zal dit zorgen voor een gratis reclame voor je winkel of webshop. Dit bedrukken gebeurd aan de hand van PMS kleuren. Als je nog geen keuze hierin hebt gemaakt, kun je altijd kijken op onze online PMS kleurenwaaier

Levertijd van de koeltas

De levertijd van de koeltassen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Eerst moet de drukproef goedgekeurd worden. Als de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken voor dat de tassen binnen zijn.

Minimale afnames

De minimale afname van de perfecte koeltas is 5000 stuks. De prijs is afhankelijk van het formaat en de bedrukking waar je voor kiest. Maar als richtprijs kun je uitgaan van €15 a €20 per stuk.

Plastic tassen

Denk er bij deze luxe koeltassen eens aan om de producten te verpakken in plastic tassen. Hierdoor houd je producten per categorie gescheiden. En daarnaast is het makkelijk om de producten uit de koeltassen te halen en verder te vervoeren.

Misschien heb je ook nog deze producten nodig?

Bedrukte kartonnen beker

BEDRUKTE KARTONNEN BEKERS

smoothie beker

BEDRUKTE SMOOTHIE BEKERS

plastic tas hoogvliet

BEDRUKTE PLASTIC TASSEN

Luxe koeltassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in