Luxe papieren tassen

luxe papieren tassen

BRUIN KRAFT

luxe papieren tas full colour

FULL COLOUR

luxe papieren tassen

HOT FOIL 

luxe papieren tas

FULL COLOUR

De luxe papieren tassen worden gemaakt van 210 grams American Bristol, 200 grams bruin kraft en 160 grams wit kraft. De luxe papieren tassen zijn te verkrijgen in veel verschillende maten. Ook heb je de keuze uit een staand of liggend model. De tassen hebben een extra bodemversteviging. Dit maakt de tassen erg geschikt voor het vervoeren van verschillende soorten producten. De tassen zijn in 4 kleuren te bedrukken en zijn vanaf 250 stuks te bestellen.

Luxe papieren tassen bedrukken

Sta je binnenkort op een beurs of heb je tasjes nodig voor in jouw winkel? Kies er dan voor om de luxe papieren tassen te bedrukken met jouw logo. Wij bieden jou de keuze uit tassen met of zonder laminaat en verschillende manieren van bedrukken. Zoals bijvoorbeeld Hot Foil, UV spot of Emboss. Zo geef je de tassen een hele andere uitstraling.

Tassen met laminaat

Wat is laminaat eigenlijk? Wanneer je bij tassen spreekt over laminaat dan heb je het over een glanzende laag over de tassen. Deze glanzende laag geeft de papieren tassen een luxe uitstraling. Papieren tassen met laminaat mogen in winkels niet zomaar verstrekt worden. Een tas met laminaat valt namelijk onder de nieuwe plasticwet die 1 januari 2016 in is gegaan. De tassen met laminaat mag je wel gratis verstrekken op bijvoorbeeld een beurs.

Tassen zonder laminaat

We kunnen de tassen uiteraard ook zonder laminaat leveren. De tassen zonder laminaat mag je ten alle tijden gratis verstrekken in jouw winkel. Wil je de tassen toch een luxere uitstraling geven kies dan voor een andere manier van printen of koord in een (opvallende) kleur.

Extra opties

Bij de luxe papieren tassen heb je de keus uit een aantal extra opties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een koord in een (opvallende) kleur met geknoopte of clip einden. Ga je voor de luxe papieren tassen zonder laminaat maar wil je de tas toch nog wat extra luxe meegegeven dan kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor Hot Foil, UV spot of Emboss printing. Hot Foil printing geef je jouw logo een glanzende zilveren of gouden kleur. Bij UV spot komt er een glanzende laag over de door jouw uitgekozen kleur.  En Emboss wil zeggen dat de de bedrukking op de tas ligt. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om de tas een sluitlint te geven. Op deze manier geef je de tassen een unieke touch en zien ze er ook nog eens erg luxe uit. Voor meer informatie over bedrukkingsmogelijkheden of over het sluitlint kun je contact opnemen met info@rotim.nl of bellen naar (024) 322 1000

Voorbeelden van de extra opties

UV spot

UV SPOT

satijnen lint

SATIJNEN LINT

hot foil

HOT FOIL 

embossed

EMBOSSED

Levertijd van de tassen

De luxe papieren tassen hebben een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Wanneer de drukproef goedgekeurd is, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling ontvangen is wordt de productie van de tassen gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 4-6 weken voor dat de tassen binnen zijn.

Gelijk prijzen weten van de luxe papieren draagtassen?

Soms is het makkelijk om gelijk prijzen te weten. Wat kost een luxe papieren draagtas? Hoeveel stuks moet ik minimaal afnemen. Vaak veel vragen waar je geen zin hebt om te lang op te wachten. Dat hoeft ook niet meer We hebben een aantal van meest verkochte uitvoeringen van de luxe papieren in onze webshop gezet. 

Andere papieren tassen

Naast luxe papieren tassen zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden. Er zijn ook nog mogelijkheden voor bijvoorbeeld basic papieren tassen. Dit zijn draagtassen met een gedraaid papieren handgreep verkrijgbaar vanaf 3000 stuks. Wil je minder dan 3000 stuks of juist full colour bedrukking dan kan je kiezen voor onze full colour papieren draagtassen. 

Denk ook eens aan

Luxe papieren tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in