Canvas tassen

canvas tas coef

Canvas.. ik hoor je denken ‘canvas is toch hetzelfde als katoen?’. Niet helemaal. Wat veel mensen niet weten is dat een canvas tas óók is gemaakt van katoen. Het is een organische, natuurlijke, economische en duurzame stof. Het grote verschil ligt aan de manier waarop het materiaal geweven wordt. Canvas is bij definitie een sterk ongebleekt materiaal. Canvas hoeft niet altijd van katoen gemaakt te zijn maar in de tassenwereld ,wanneer er gesproken wordt van canvas, is het gemaakt van katoen. Canvas wordt vaak ‘zwaar katoen’ genoemd. Het materiaal wordt in verschillende diktes aangeboden. De canvas tassen zijn over het algemeen erg sterk. De tas is alleen verkrijgbaar in de kleur ecru omdat canvas een ongebleekt materiaal is.

Bedrukken canvas tassen

Wil jij deze stevige, duurzame tas bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp? Dan ben je bij Rotim Verpakkingen aan het juiste adres. Deze duurzame canvas tassen zijn van een stevig materiaal gemaakt en kunnen dus aardig wat gewicht aan. De tassen hebben hengsels waardoor ze makkelijk vast te houden zijn. De hengsels van de tassen zijn gemaakt van het zelfde stevige materiaal als de tassen zelf. De tassen kunnen bedrukt worden met 1 tot 4 kleuren. Dit wordt gedaan door middel van zeefdruk en is al mogelijk  vanaf 250 stuks. Voor meer informatie over het bedrukken van de canvas tassen en het aanleveren van jouw ontwerp kan je contact opnemen met ons via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Levertijd bedrukte canvas tassen

De levertijd van de bedrukte canvas tassen bedraagt ongeveer 2 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 2 weken voor dat de bestelling binnen is.

Alternatieven

Bedrukte katoenen tassen Mipacha

BEDRUKTE KATOENEN TAS

non woven uitgestanst

NON WOVEN UITGESTANST HANDVAT

opvouwbare tas

BEDRUKTE OPVOUWBARE TAS

Canvas tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in