FSC papieren tassen

Basic papieren tas

Wat is FSC eigenlijk? Wanneer er op een stuk hout of een pak papier een FSC logo staat houdt dat in dat het hout komt uit bossen die die op een verantwoorde wijze beheert worden. Verantwoord wil zeggen dat er rekening is gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst. Wat wij jou als ondernemer bieden zijn FSC papieren tassen . Wij proberen waar mogelijk de klant altijd voor FSC papier te laten kiezen, omdat dit past in ons MVO beleid. Ook bij de plastic tassen heb je keuze uit een milieuvriendelijker materiaal. Kijk daarvoor bij de afbreekbare plastic tassen.

FSC papieren draagtassen bij Rotim Verpakkingen

Ben jij als ondernemer op zoek naar een verantwoorde papieren draagtas? Dan ben je aan het juiste adres bij Rotim Verpakkingen. Wij zijn als bedrijf FSC gecertificeerd. We proberen al onze klanten dan ook altijd te stimuleren om bij de keuze voor papieren draagtassen te kiezen voor FSC papier. Bij bijna iedere tas die wij bedrukt aanbieden, heb je de keuze voor het FSC papier. 

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden m.b.t het FSC papier neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Heb je hier al aan gedacht?

Onbedrukt vloeipapier

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

katoen tas fairtrade GOTS

FAIR TRADE&GOTS TAS

pp geweven tas

PP WOVEN SHOPPER

FSC papieren tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in