FSC papieren tassen

FSC papieren tas
FSC papieren tas

Wat is FSC eigenlijk? Wanneer er op een stuk hout of een pak papier een FSC logo staat houdt dat in dat het hout komt uit bossen die die op een verantwoorde wijze beheert worden. Verantwoord wil zeggen dat er rekening is gehouden met ecologische, economische en sociale vragen van het heden en de toekomst. Wat wij jou als ondernemer bieden zijn FSC papieren tassen . Wij proberen waar mogelijk de klant altijd voor FSC papier te laten kiezen, omdat dit past in ons MVO beleid. Ook bij de plastic tassen heb je keuze uit een milieuvriendelijker materiaal. Kijk daarvoor bij de afbreekbare plastic tassen.

FSC papieren draagtassen bij Rotim Verpakkingen

Ben jij als ondernemer op zoek naar een verantwoorde papieren draagtas? Dan ben je aan het juiste adres bij Rotim Verpakkingen. Bij Rotim Verpakkingen zijn bijna alle tassen gemaakt van FSC papier. We proberen al onze klanten dan ook altijd te stimuleren om bij de keuze voor papieren draagtassen te kiezen voor FSC papier. Bij bijna iedere tas die wij bedrukt aanbieden heb je keuze voor het FSC papier. Naast de keuze voor het papier kan je er ook voor kiezen om het FSC logo op de tas te laten drukken. Zo laat je jouw klanten en leveranciers zien dat je begaan bent bij het milieu. En dat je hierbij stil staat door te kiezen voor milieuvriendelijk papier.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden m.b.t het FSC papier neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Bedrukte FSC papieren draagtassen

Ook de FSC tassen zijn bedrukt te verkrijgen. De tassen zijn in verschillende maten en diktes te bestellen. De tassen zijn al vanaf 250 stuks te bedrukken (afhankelijk van de tas). Voor het bedrukken van de tassen vragen wij je wel om een bestand aan te leveren dat voor ons bewerkbaar is. Dit betekent een ai, eps of eventueel een pdf bestand. De bedrukking wordt gedaan met PMS kleuren. Weet nog niet welke kleur je wilt kijk dan op de PMS kleurenwaaier

Levertijd bedrukte tassen

De levertijd van de FSC papieren tassen is ongeveer 4 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 4 weken voor de bestelling binnen is.

Heb je hier al aan gedacht?

Onbedrukt vloeipapier

Onbedrukt vloeipapier

Bedrukte katoenen tassen Mipacha

Bedrukte katoenen tas

RPET shoppers

RPET shopper

FSC papieren tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in