Katoenen rugzakken

katoenen rugzak

Als ondernemer moet je je onderscheiden tegenover je concurrenten. Een van de manieren waarop dit kan is door het soort tassen dat je gebruikt om je producten in te verpakken. Misschien passen katoenen rugzakken wel in het beeld dat jij als ondernemer wilt uitstralen. Om de rugzakken aan te passen aan het beeld dat je met jouw onderneming wilt uitstralen kun je de rugzakken laten bedrukken met je logo of met een door jouw gekozen afbeelding. Hert bedrukken wordt gedaan door middel van zeefdrukken. Dit houdt in dat er 1 tot 5 kleuren kunnen worden gebruikt voor de afbeelding.

Wat is zeefdrukken?

Zeefdruk is een directe druktechniek waarbij de inkt door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas wordt gedrukt op het te bedrukken object. De benodigde druk wordt geleverd door een kunststof strip die over het gaas wordt bewogen.

Materiaal

De katoenen rugzakken zijn te bestellen in 2 diktes: 140 grams en 190-200 grams katoen. In beiden diktes heb je de keuze uit twee verschillende formaten: 33 (b) x 40 (h) cm en 33 (b) x 45 (h) cm. Het materiaal van de koorden van de katoenen rugzakken is hetzelfde als de rugzakken zelf. Voor de kleuren van de koorden geldt hetzelfde als voor de andere rugzakken. Je hebt hier de keuze uit 16 verschillende kleuren. De rugzakken worden van binnenuit aan elkaar gestikt. Je ziet hier dus niets van.

Prijzen

De prijzen van de katoenen rugzakken zijn allemaal op aanvraag. Wij nemen contact op met de leverancier. Die berekent aan de hand van het aantal stuks en jouw wensen de prijs van de rugzakken. Er geldt hierbij wel een minimale afname van 3000 stuks. Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden van de katoenen rugzakken of wil je een prijs weten? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 100. Je kunt ook onder kantooruren een chatberichtje sturen.

Levertijd bedrukte katoenen rugzakken

De levertijd van de bedrukte katoenen rugzakken bedraagt ongeveer 5 tot 6 weken. Eerst moet de proefdruk worden goedgekeurd. Als de aanbetaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dat moment duurt het nog ongeveer 5 tot 6 weken.

Katoenen tassen

Heb je interesse in katoen als materiaal voor je tassen, maar toch niet in de vorm van een rugzak. Bij ons kun je ook ‘normale’ katoenen tassen bestellen. Deze tassen kunnen bedrukt en onbedrukt geleverd worden.

Andere stoffen tassen

Bedrukte katoenen tassen Mipacha

BEDRUKTE KATOENEN TAS

opvouwbare tas

BEDRUKTE OPVOUWBARE TAS

non woven uitgestanst

NON WOVEN UITGESTANST HANDVAT

Katoenen rugzakken koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in