Katoenen tassen

Bedrukte katoenen tassen Mipacha

Katoenen tassen zijn superhandig in het gebruik. Ze zijn gemaakt van een stevig materiaal waardoor ze lang mee gaan. Hierdoor worden ze door mensen veel gebruikt om als extra tas of als vervanging voor een boodschappentas. Voor jouw als ondernemer is het dus een goede reclame-uiting om deze tassen bedrukt met logo mee te geven aan de klanten. Naast deze katoenen tassen kun je bij ons ook katoenen rugzakken bestellen.

Bedrukte katoenen tassen

Hoe leuk zou het zijn als jouw klanten wat extra reclame voor je maken tijdens een wandeling door de stad? Reclame waar je zelf niks voor hoeft te doen. Laat dan de katoenen draagtassen bedrukken met jouw eigen ontwerp. De tassen kunnen vaak gebruikt worden voor bijvoorbeeld een dagje uit of voor naar het werk. Ze zijn gemaakt van 125, 130, 140, 155 en 160 grams katoen. en te bedrukken vanaf vanaf 250 stuks te bedrukken via Rotimshop.nl. Het mooie van deze tassen is dat je ze gratis mag verstrekken aan jouw klanten. Naast de ´standaard´ formaten bieden wij jou ook de mini katoenen draagtas. De tassen hebben een afmeting van 22x27cm en een dikte van 155 grams. Heb je nog vragen over het bedrukken van de katoenen draagtassen, de mini draagtassen of het aanleveren van een ontwerp? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Levertijd bedrukte duurzame katoenen tassen

De levertijd van de bedrukte katoenen tassen bedraagt ongeveer 2 weken. Eerst moet de drukproef worden goedgekeurd. De getekende orderbevestiging wordt gestuurd en de betaling wordt gedaan. En dan wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 2 weken voor de bestelling binnen is.

Grotere aantallen bedrukte katoenen tassen

Heb je speciale wensen of wil je andere afmetingen, dan kunnen wij dit klant specifiek laten maken vanaf 2.500 stuks. De levertijd is dan ongeveer 14 weken.

Onbedrukte katoenen draagtassen

Naast bedrukte katoenen tassen bieden we ze ook onbedrukt aan in de kleuren zwart, ecru en wit. De onbedrukte katoenen tassen zijn per stuk al vanaf €1,05 te bestellen via www.rotimshop.nl.  De ecru kleurige tas heeft een dikte van 160 grams. Deze draagtas is dus extra stevig. de tassen zijn leverbaar als plat model en model met een blokbodem.

Levertijd onbedrukte katoenen tassen

Wanneer de gewenste tas op voorraad is en je deze op een werkdag vóór 15 uur ’s middags besteld via www.rotimshop.nl wordt deze dezelfde dag nog opgehaald en de eerstvolgende werkdag naar jou verzonden

Heb je ook al gedacht aan….

zusje van fifth

BEDRUKTE VILTEN TAS

ultrasonic shopper

FULL COLOUR SHOPPER

Non woven tas

BEDRUKTE NON WOVEN SHOPPER

Katoenen tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in