Non woven tassen

non-woven-shopper-spiegelstraat

SNEL LEVERING

non woven uitgestanst

UITGESTANST HANDVAT

full colour shopper

FULL COLOUR BEDRUKKING

non woven shopper distinto

MET SLUITLINT

Verkoop jij grote artikelen, kleding, schoenen, producten die extra bescherming nodig hebben of ben je gewoon op zoek naar een andere variant op de papieren draagtassen? Kies dan voor een non woven tas. De tassen zijn erg stevig en handig in gebruik. Ze gaan ook een stuk langer mee dan bijvoorbeeld een papieren tas. De kans dat klanten jouw tas nogmaals gebruiken voor bijvoorbeeld de boodschappen is erg groot. Dit heeft voor jou als ondernemer veel voordelen. We maken de non woven tassen in verschillende diktes van 70 tot en met 160 grams. De tassen zijn te personaliseren met bijvoorbeeld jouw logo of slogan, linten en leuke (opvallende) kleuren.

Wat is non woven eigenlijk?

Non woven is een van synthetisch en/of natuurlijke vezels gemaakt materiaal. Het is een sterke stof die door bindmiddel ook zo sterk en comfortabel zal blijven. Non woven is iets wat je vaak tegen komt in het dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan pleisters, autobekleding of de luiers van een kind. Ben je op zoek naar een tas van sterk materiaal en die comfortabel te dragen is? Dan raden wij jou de non woven tas zeker aan!

Personaliseren

De non woven tassen zijn in verschillende maten, kleuren, diktes en met verschillende opties te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld de non woven tas model stoer. Deze 120 grams shopper is te verkrijgen met metalen ringen van 6 cm en het handvat bestaat uit twee kleuren. Naast de 120 grams shopper hebben we bijvoorbeeld ook een 80 grams shopper met lint. Naast de handgrepen zit er aan beiden kanten een lint. Met dit lint kan je de tas dichtknopen. Het geeft de tassen een leuke uitstraling en het is weer eens wat anders dan een rits. Je kan zoals eerder genoemd de tassen laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of slogan. Het bedrukken van de non woven tassen wordt gedaan middels zeefdruk. Hierdoor is de levertijd van de non woven tassen wat langer.

Non woven tassen met laminaat

Wanneer je er voor kiest om de non woven tassen te laten bedrukken heb je ook de mogelijkheid om de tassen te laten voorzien van laminaat. We geven de tassen dan een extra laag waardoor de bedrukking nooit zal beschadigen. Er zit echter wel een maar aan deze laminaatlaag. Wanneer je (non woven) tassen hebt met laminaat dan mag je deze niet gratis verstrekken aan klanten. Dit is omdat ze dan onder de plasticwet vallen die op 1 januari 2016 in is gegaan. Je mag de tassen wel nog gratis verstrekken op beurzen e.d.

Levertijd bedrukte non woven tassen

De levertijd van de bedrukte non woven tassen bedraagt ongeveer 14 tot 16 weken. Wanneer de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 14 tot 16 weken voor dat de tassen binnen zijn.

Onbedrukte non woven tassen

Ben je gewoon op zoek naar non woven tassen in een effen kleur zonder toevoegingen of bedrukking kijk dan op www.rotimshop.nl. Hier vind je een zwarte en rode non woven tas van 42x15x46+5,5cm. Wanneer je de tassen vóór 15 uur besteld heb je ze de volgende werkdag al in huis.

Wil je meer informatie over de (on) bedrukte non woven tassen neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

wat je misschien ook interessant vindt

vloeipapier neptunus

BEDRUKT VLOEIPAPIER

zusje van fifth

BEDRUKTE VILTTASSEN

full colour bedrukking met hot foil King Louie

FULL COLOUR PAPIEREN TAS

Non woven tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in