Noppenfolie

Noppenfolie

Wil je jouw producten veilig naar jouw klanten kunnen verzenden? Of heb je breekbare spullen die verzonden of verplaatst moeten worden? Dan is noppenfolie dé perfecte oplossing voor jouw onderneming. Noppenfolie kent verschillende benamingen maar hebben allen dezelfde werking: bubbeltjes plastic en luchtkussenfolie.

Waarom noppenfolie?

Noppenfolie is er geschikt voor jou als je bijvoorbeeld breekbare spullen moet verzenden zoals glazen, borden, vazen, lampen etc. Naast het beschermen van breekbare spullen is noppenfolie erg geschikt voor andere producten die geen beschadigdheden op mogen lopen tijdens bijvoorbeeld een verhuizing op verplaatsing. Naast bescherming is het noppenfolie ook een soort schokdemper. Hier zorgen de luchtbelletjes in het folie voor. Door het gebruik van noppenfolie weet je zeker dat jouw producten minder risico lopen op beschadigingen of breuken. Het folie is er niet alleen voor het voorkomen van beschadigingen maar het werkt ook isolerend en houdt vocht tegen. Zo voorkom je dat het artikel heen en weer gaat schuiven tijdens de transport. Door de flexibiliteit van het folie kan je deze gebruiken voor verschillende doeleinden. Je kan er producten mee verpakken, pallets mee inwikkelen maar ook lege ruimtes in dozen mee opvullen.

Noppenfolie biedt jou als ondernemer veel voordelen als het gaat om de bescherming van de te verzenden artikelen. Het is niet alleen erg handig in gebruik maar het weegt ook nog eens bijna niets. Hierdoor komen nauwelijks tot geen vrachtkosten bovenop.

Welke soorten noppenfolie zijn er?

Noppenfolie is te verkrijgen in veel verschillende diktes. De diktes verschillen tussen de 60 micron (0,6mm) tot en met 2,5 cm. De meest voorkomende/meest gebruikte diktes zijn 60 of 75 micron. Het noppenfolie in deze twee diktes kun je direct bestellen via de Rotimshop.nl. Bij de folie van 60 micron heb je de keuze uit 2 maten, namelijk 50cmx50m en 100cmx100m. De folie van 75 micron is leverbaar in een lengte van 100 m en in verschillende breedtes.

Naast de keuze uit verschillende diktes kan je ook kiezen of je noppenfolie wil met een zelfklevende rug of juist folie met een extra kraftrug. Naast deze twee soorten heb je ook nog het antistatische noppenfolie. Dit wordt veel gebruikt voor voorwerpen die geïntegreerde schakelingen zouden kunnen beschadigingen. Deze soorten folie zijn niet direct op voorraad, maar als je hier interesse in hebt kun je contact met ons opnemen. Dit kan door te mailen naar info@rotim.nl, bellen met 024-3221000 of via de chat-functie. Maar daarnaast kun je ook altijd een offerte-formulier invullen, dan nemen wij contact met je op.

Misschien zijn deze producten ook interessant voor je?

dozen little green bag

BEDRUKTE DOZEN

bedrukt tape

BEDRUKT TAPE

onbedrukt tape

ONBEDRUKT TAPE

Noppenfolie koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in