banner non woven uitgestanst

DeDraagtassenshop.nl is de nieuwste webshop van Rotim Verpakkingen BV. Waar we ons met de Rotimshop specifiek richten op onbedrukte goederen, richten we ons met DeDraagtassenshop.nl op bedrukte goederen, zoals bijvoorbeeld tassen, zijdevloei en fourniturenzakjes. De draagtassen zijn te verkrijgen in vele verschillende soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om non woven-, papieren- of plastic tassen;  bij DeDraagtassenshop.nl hebben we het allemaal!
Het bedrukken van uw draagtas is een van de goedkoopste manieren om reclame te maken. Je hoeft er namelijk vrij weinig voor te doen. Jouw klanten lopen met de tassen over straat, andere mensen zien je merknaam voorbij komen en je krijgt er automatisch een stukje bekendheid bij.

Plastic draagtassen

budget plastic tassenHet bedrukken van plastic draagtassen is geen enkel probleem voor ons. De plastic draagtassen zijn te verkrijgen in vier verschillende materiaal soorten: LDPE, MDPE, HDPE of PP. Wij leveren al deze verschillende materialen. In Nederland geldt vanaf 1 januari 2016 een verbod op het gratis verstrekken van plastic tassen in winkels. Wil je hier meer van weten kan dan op onze pagina: regelgeving plastic tassen.

Papieren draagtassen

Naast het bedrukken van plastic tassen kan je in DeDraagtassenshop ook papieren draagtassen laten bedrukken. Door onze jarenlange ervaring en vele contacten over de gehele wereld leveren wij jouw papieren draagtassen tegen scherpe prijzen en van topkwaliteit. Met papieren draagtassen geef je een luxe uitstraling aan jouw bedrijf. Daarbij is het ook nog eens milieuvriendelijk.  Consumenten worden zich meer en meer bewust van het milieu en jouw klanten zullen dit dus ook erg waarderen.

Non woven tassen

Non woven tassen zijn erg duurzame, stevige tassen met een mooie uitstraling. Non woven is een categorie textielmateriaal die geweven of gebreid is. Het is een erg stevig materiaal dat moeilijk te scheuren is. Je kunt de non woven tassen bestellen in verschillende soorten en maten. Het leuke aan de non woven tassen is dat je er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om touwtjes tussen de hengels te laten maken. Hierdoor kan je de tas afsluiten. De producten kunnen dan nooit uit de tas vallen. Daarnaast ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Zijdevloei

bedrukt vloeipapierTegenwoordig neemt iedereen zijn eigen tas mee. Dit is niet gunstig voor jouw bedrijf. De klanten worden namelijk niet nog eens extra aan jouw bedrijf herinnert als ze de gekochte spullen bij thuiskomst uitpakken. Willen jouw klanten geen geld uitgeven aan een tasje? Kies dan voor bedrukt zijdevloei. Zijdevloei is al vanaf 1000 vel te bedrukken met bijvoorbeeld een foto of jouw bedrijfslogo. Zijdevloei biedt naast een luxe uitstraling ook extra bescherming aan jouw producten. Ben je op zoek naar onbedrukt zijdevloei kijk dan eens in de Rotimshop.

Bestel jouw bedrukte artikelen snel op www.DeDraagtassenshop.nl

Vul hier uw zoekopdracht in