Klantverhalen

Ook nieuwsgierig naar hoe onze klanten Rotim Verpakkingen ervaren? We hebben bij Rotim Verpakkingen diverse soorten klanten. Of het nu gaat om de klanten die onbedrukte tassen bij de Rotimshop.nl bestellen of bedrukt zijdevloei bestellen op Rotimshop.nl of een intensief traject volgen voor een complete verpakkingslijn; het draait voor ons altijd maar om één ding:  wij doen altijd alles wat in ons vermogen ligt om een tevreden klant te krijgen.

Hierbij enkele mooie verhalen van onze klanten

Monique Niesten van Dekker van de Vegt

Sinds maart 2014 is Dekker v.d. Vegt in Nijmegen weer een zelfstandige boekhandel en samen met Hans Peters ben ik eigenaar van deze prachtige winkel. Vanaf de doorstart kopen we onze verpakkingsmaterialen bij Rotim in. Eerst wat standaardpapier, maar al snel met ons logo bedrukte zakjes en tassen en ons eigen cadeaupapier. Het fijne is dat Reinier met ons meedenkt, zelfs als we een wild idee hebben! Het laatste project was het maken van cadeaurollen met een heel bijzonder ontwerp: een koperen plaatje met oxidatie (een klein kunstwerk) dat eigenlijk de basis is voor onze huisstijl. Of hij daar cadeaupapier van kon laten maken. Het is gelukt en wij zijn er heel blij mee. Dit papier vind je nergens anders!

Het enige waar ik soms tegenaanloop zijn de levertijden. Snelheid wordt naast kwaliteit steeds belangrijker!

Dekker van de Vegt is een zeer gerenommeerd boekhandel in Nijmegen. Wij zijn trots hun te mogen hebben als klant. Dekker van de Vegt kunt u vinden in de Marikenstraat in Nijmegen of online op www.dekkervdvegt.nl

Roel Janssens van Brochus

Brochus is een experimentele brouwerij in hartje Antwerpen. Wij dagen onszelf uit om u telkens iets unieks te presenteren. Dit is geenszins een holle belofte. Elk van onze recepten wordt slechts één keer in beperkte oplage gebrouwen. Telkens als u een van onze flessen ontkurkt, brengt u een unieke creatie een stapje dichter bij zijn einde. Tegelijk maakt u het voor ons mogelijk om iets nieuws te creëren.

Wij gaan voor een gedetailleerde afwerking. Daarom kozen we voor bedrukt zijdepapier. Kwalitatief bedrukt zijdepapier, positiedruk  in het bijzonder, is niet zo gemakkelijk te vinden. Via via werden we gelukkig doorverwezen naar ROTIM.

Het contact is zeer aangenaam en persoonlijk. Er is oprechte interesse in wat wij verder doen met jullie producten. Dat wordt zeer geapprecieerd.

Wij kopen bedrukt en onbedrukt zijdepapier.

Als er al eens een probleempje of een kleine vertraging was, werd dit altijd zeer correct opgelost. Als jullie gewoon zo blijven verdergaan, blijven wij zeker klant.

Brouwerij Brochus is gevestigd in Antwerpen. Je kunt ze online bezoeken via brochus.com/wp/

Vul hier uw zoekopdracht in