De Rotimshop.nl is onze webshop voor onbedrukt verpakkingsmateriaal en bedrukt verpakkingsmateriaal met snelle levertijd. Het onbedrukte verpakkingsmateriaal kan onderverdeeld worden in 7 categorieën: tassen, vloeipapier, geschenkverpakkingen, verzendverpakkingen, winkelmateriaal, verpakkingsmateriaal en inpakpapier. Deze artikelen leveren wij uit voorraad. Bijna al onze onbedrukte artikelen worden binnen 1 werkdag aan geleverd. Ook voor bedrukte verpakkingsmateriaal kun je terecht op de Rotimshop.nl. Bedrukte artikelen met een korte levertijd, tot ca. 5 weken, kun je bij ons online bestellen. Hierbij gaat het om standaard formaten papier tassen, vloeipapier, duurzame tassen en geschenkverpakkingen. Wil je je verpakkingsmateriaal in een ander formaat? Dat is meestal geen probleem. Vooral bij bedrukte tassen zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@rotim.nl of bellen met 024-3221000.

 

Papieren tassen

Een tas die sinds de regelgeving op het verbod van het verstrekken van gratis tassen erg in opkomst is, is de papieren draagtas. Wij maken onderscheid in 3 categorieën: budget, basic en luxe papieren tas. De budget papieren tassen zijn gemaakt van wit of bruin kraft en hebben een plat papieren handvat. De basic papieren tassen zijn ook gemaakt van wit of bruin kraft papier, maar met een hoger grammage dan de budget tassen en hebben een gedraaid papieren handvat. De budget en de basic papieren tassen kun je onbedrukt en bedrukt bij ons online kopen. Wil je deze tassen in een ander formaat laten bedrukken met je logo, dan kan dat ook. Neem hiervoor contact met ons op. De luxe papieren tassen bieden we alleen bedrukt aan. Op onze webshop hebben we een aantal standaard formaten luxe tassen staan die je online kan bestellen. Maar ook hiervoor geldt dat dat je de tassen helemaal kan aanpassen aan je eigen wensen. Neem contact met ons op en wij gaan ervoor zorgen dat je de bedrukte tas krijgt die je graag wilt hebben.

papieren-tassen-web

Zijdevloei

Wil jij jouw klanten iets unieks meegegeven? Iets dat luxe uitstraalt? Kies dan voor zijdevloei van de Rotimshop. Wij hebben zijdevloei in verschillende kleuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: donkerblauw, fuchsia, lime groen, turquoise maar ook goud en zilver. Er is dus voor ieder bedrijf wel een kleur te vinden. Het zijdevloei heeft een standaard afmeting van 50x70cm en een gewicht van 22 grams. Wij bieden twee soorten verpakkingen aan: 240 vel en 480 vel.

Onbedrukt vloeipapier

 

Overige draagtassen

Naast papieren– en plastic draagtassen verkopen wij in de Rotimshop ook katoenen tassen, duurzame tassen, wijnflestassen en cadeautassen. Met deze tassen geef je jouw product net dat beetje extra luxe. Neem bijvoorbeeld de jeanstassen. Deze zijn net nieuw binnen en een echte eyecatcher. Ze zijn makkelijk in gebruik en van stevig materiaal gemaakt. De tassen zijn 260 grams dik.

overzicht-duurzame-tassen-web

Overige materialen

Naast de bovengenoemde tassen en het zijdevloei hebben wij ook nog andere producten die voor jou als (online) ondernemer erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan verzendzakken en dozen, inpakpapier, verzendetiketten en tape. Deze producten kunnen goed van pas komen als je bijvoorbeeld een webshop hebt en jouw producten naar klanten op stuurt. Onder de drie categorieën winkelmateriaal, verpakkingsmateriaal en inpakpapier vind je alle overige benodigdheden voor jouw bedrijf!

verzendzakken eco

Bijna alle bovenstaande artikelen zijn ook te bedrukken. Kijk voor meer informatie op Rotimshop.nl

Vul hier uw zoekopdracht in