In de Rotimshop.nl richten wij ons als verpakkingsspecialist op de verkoop van onbedrukte artikelen in 6 categorie├źn: tassen, zijdepapier, verzendverpakkingen, winkelmateriaal, verpakkingsmateriaal en inpakpapier. De Rotimshop.nl biedt jou als (online) ondernemer een breed scala aan producten zoals bijvoorbeeld verzenddozen en zakken, verzendetiketten, zijdevloei en papieren draagtassen. Bij de Rotimshop.nl leveren wij uit voorraad. Is een artikel niet op voorraad dan is deze ook tijdelijk niet te bestellen. Bijna al onze onbedrukte artikelen uit de Rotimshop.nl worden binnen 1 werkdag aan jou geleverd.

Papieren draagtassen

onbedrukte papieren tassenEen tas die sinds de regelgeving op het verbod van het verstrekken van gratis papieren tassen erg in opkomst is, is de papieren draagtas. We verkopen de papieren draagtas in verschillende kleuren en maten. De tassen zijn verkrijgbaar met een plat handvat en een gedraaid papieren handvat. De papieren draagtassen hebben een dikte van 90 of 100 gram. In de Rotimshop.nl verkopen we bruine en gekleurde papieren draagtassen. De papieren tassen zit per 50 verpakt. Je kunt op Rotimshop.nl ook tassen laten bedrukken met eigen logo.

Zijdevloei

Wil jij jouw klanten iets unieks meegegeven? Iets dat luxe uitstraalt? Kies dan voor zijdevloei van de Rotimshop. Wij hebben zijdevloei in verschillende kleuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: donkerblauw, fuchsia, lime groen, turquoise maar ook goud en zilver. Er is dus voor ieder bedrijf wel een kleur te vinden. Het zijdevloei heeft een standaard afmeting van 50x70cm en een gewicht van 22 grams. Wij bieden twee soorten verpakkingen aan: 240 vel en 480 vel.

Overige draagtassen

jeans tassen

Naast papieren– en plastic draagtassen verkopen wij in de Rotimshop ook katoenen tassen, duurzame tassen, wijnflestassen en cadeautassen. Met deze tassen geef je jouw product net dat beetje extra luxe. Neem bijvoorbeeld de jeanstassen. Deze zijn net nieuw binnen en een echte eyecatcher. Ze zijn makkelijk in gebruik en van stevig materiaal gemaakt. De tassen zijn 260 grams dik.

Overige materialen

verzendzakken ecoNaast de bovengenoemde tassen en het zijdevloei hebben wij ook nog andere producten die voor jou als (online) ondernemer erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan verzendzakken en dozen, inpakpapier, verzendetiketten en tape. Deze producten kunnen goed van pas komen als je bijvoorbeeld een webshop hebt en jouw producten naar klanten op stuurt. Onder de drie categorie├źn winkelmateriaal, verpakkingsmateriaal en inpakpapier vind je alle overige benodigdheden voor jouw bedrijf!

Bijna alle bovenstaande artikelen zijn ook te bedrukken. Kijk voor meer informatie op Rotimshop.nl

Vul hier uw zoekopdracht in