Werken bij Rotim Verpakkingen

Rotim Verpakkingen groeit en daarom zijn wij op zoek naar:

Magazijnmedewerker / logistiek medewerker gevraagd (40 uur)

Rotim Verpakkingen is al 25 jaar dé specialist op het gebied van promotionele verpakkingen. Wij leveren voornamelijk tassen, shoppers, zijdevloei, tape en papieren zakken, maar ook dozen en overige verpakkingsmaterialen aan de Retail, webshops en industrie.

Als magazijnmedewerker / logistiek medewerker is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Je werkt het grootste gedeelte van de tijd alleen in het magazijn.

Je taken omvatten alle voorkomende logistieke werkzaamheden zoals het laden en lossen van vrachtwagens en deze mutaties administratief correct verwerken, orders picken, pakketten inpakken t.b.v. de webshop, transport boeken, heftruck rijden, maar ook rijd je af en toe met een bestelbus naar klanten om goederen weg te brengen.

We werken met AFAS software en alle magazijn verplaatsingen moeten in AFAS worden bijgehouden. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt in het werken met computers en dat je nauwkeurig en accuraat bent.

Regelmatig kom je met klanten in contact (ook per e-mail) daarom is het belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de nederlandse taal, in woord en geschrift.

We zoeken iemand voor 40 uur maar als je minimaal 32 uur beschikbaar bent, is dat ook bespreekbaar.

Afhankelijk van leeftijd en ervaring ligt het salaris tussen € 1700,– en € 2300,– bruto per maand bij een full time dienstverband.

Kortom, voor deze zeer afwisselende functie willen we graag in contact komen met een zelfstandige, accurate en representatieve duizendpoot met een altijd positieve instelling.

 

Logistieke ervaring is een absolute vereiste.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en vind je het leuk om in een klein, gedreven team te werken? Laat het ons dan zsm weten!

 

Stuur je sollicitatie met een CV zo spoedig mogelijk naar info@rotim.nl.

Vul hier uw zoekopdracht in