Rotim verpakkingen: een stukje geschiedenis

Rotim Verpakkingen is al sinds 1994 een toonaangevende speler in verpakkingsland. In 2000 is Rotim Verpakkingen in handen gekomen van Maringka en Reinier van Amerongen. Wij zijn al ruim 20 jaar specialist op het gebied van papieren -, plastic – en boodschappentassen. Wij bieden kortom een scala aan mogelijkheden op het gebied van promotionele tassen maar leveren ook een breed assortiment verzendenveloppen, webshop verpakkingen en verzendverpakkingen.

Rotim Verpakkingen: onze visie

 

Kies je voor Rotim Verpakkingen, dan kies je voor kwaliteit en een scherpe prijs! Daarbij staan klantgerichtheid, flexibiliteit en service centraal. Door jarenlange ervaring en brede kennis van de ontwikkeling en productie van verpakkingen en disposables kunnen wij jou ruimschoots adviseren bij jouw keuze. Voor elk verpakkingsvraagstuk hebben wij een passende oplossing. En mocht de oplossing niet direct voorhanden zijn, dan ontwikkelen wij een geheel nieuwe verpakking voor jou!

You carry, we care

Wij dragen zorg voor het gehele traject: van creatief huisstijlontwerp tot professioneel eindproduct. Ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers denkt graag met je mee over de juiste afwerking van jouw product en een optimale presentatie van je bedrijf.

Prijsgarantie

Door intensieve contacten met gerenommeerde productiebedrijven zijn wij in staat om kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Omdat wij ervan overtuigd zijn jou het beste te bieden tegen de laagste prijs, hanteren wij een prijsgarantie.

Voorraad houden

Ook voor jouw logistieke problemen heeft Rotim Verpakkingen de oplossing: als extra service nemen wij het voorraadbeheer onder onze hoede, waarbij wij jouw bestelling in voorraad houden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw eigen voorraad op peil blijft. Zo heb je geen onnodige voorraad in huis en staat jouw productieproces niet stil.

Rotim Verpakkingen: you carry, we care!

Vul hier uw zoekopdracht in