Etiketten

etiket cowboys bag

Etiketten zijn geschikt voor vele doeleinden en als je om je heen kijkt zie je ze overal. Je kunt ze gebruiken voor het geven van informatie. Denk hierbij aan een etiket met productinformatie op een potje gezichtsverzorging of een sales etiket op een afgeprijsd artikel. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om een persoonlijk tintje te geven aan het product. Voorbeelden hiervan zijn naamsbedrukte etiketten op een bosje bloemen of  een bedrukt etiket op een ingepakt cadeautje (tijdens de feestdagen). Of zoals op de foto hiernaast om het sluiten van de verpakking te combineren met een leuke slogan.

Bedrukte etiketten

Uiteraard is het bij Rotim Verpakkingen mogelijk om etiketten te laten bedrukken met je bedrijfslogo of met een leuke tekst. Denk hierbij aan ‘fijne feestdagen’, ‘gefeliciteerd. Bij het bedrukken van de etiketten heb je de keuze uit verschillende vormen en kleuren. We onderscheiden de drukkleuren in 4 categorieën: glanzend, mat, metallic en speciaal (printje als kleur). Ze zijn in maximaal 8 kleuren te bedrukken. Voor het bedrukken kunnen drie verschillende drukmethodes worden gebruikt: flexodruk, zeefdrukken (voor buitengebruik) en (digitale) print. Welke methode wordt gebruikt is afhankelijk van de oplage en het soort etiketten. Wanneer je kiest voor digitale print dan werken we met PMS kleuren. Voor het kiezen van een PMS kleur kun je kijken op digitale kleurenwaaier. Het bedrukken is al mogelijk vanaf 1.000 stuks.

Levertijd bedrukte etiketten

De levertijd van de bedrukte etiketten is afhankelijk van het soort etiket dat je kiest. De verschillende vormen en kleuren worden ook op verschillende manieren gedrukt. Ook heeft de levertijd te maken met de oplage. Heb je bijvoorbeeld 1.000 stuks nodig, dan duurt dit een stuk langer dan 500 stuks. Voor meer informatie over de precieze levertijd, kleuren en vormen van de bedrukte etiketten kun je contact met ons opnemen. Dit kan via via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. Of vul een offerte-aanvraag in, dan nemen wij contact met je op. Wij helpen je graag!

Onbedrukte etiketten

Naast bedrukte etiketten kan je bij ons ook kiezen voor de onbedrukte variant. Deze zijn te bestellen via www.rotimshop.nl. In de rotimshop verkopen we: reclame-etiketten, van-voor etiketten, en blanco ronde etiketten. Deze ronde etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren als rood, fluor geel en mat zwart. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het afprijzen van artikelen in jouw winkel. De aantallen liggen tussen de 500 en de 1000 per rol. Dit hangt af van de kleur en het soort etiket dat je kiest.

Levertijd onbedrukte etiketten

Wanneer een artikel bij ons op voorraad is en je deze op een werkdag vóór 15 uur besteld, wordt deze diezelfde dag nog opgehaald door de pakketdienst.

Voor meer vragen over bedrukte en onbedrukte etiketten kan je contact met ons opnemen via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Denk ook eens aan …

CADEAUZAKJE MUSTHAVES

CADEAUZAKJE

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

full colour bedrukking met hot foil King Louie

BEDRUKTE PAPIEREN TASSEN

Etiketten koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in