Inpakpapier

inpakpapier

Heb je een winkel waarbij cadeaupapier een belangrijk onderdeel is, of gaat worden? Bestel dan jouw inpakpapier bij Rotim Verpakkingen. Wij bieden jou als ondernemer vele mogelijkheden. Veel mensen denken bij inpakpapier gelijk aan feestdagen, maar het papier kan het hele jaar door gebruikt worden. Verkoop je souvenirs, giftcards of bijvoorbeeld dranken? Dan is inpakpapier perfect voor jou.. en dat het hele jaar door.

Bedrukt inpakpapier

Hoe leuk zou het zijn als jij de cadeaus van jouw klanten in kan pakken met naamsbedrukt inpakpapier in plaats van met papier dat iedereen heeft. De ontvanger van het cadeautje ziet jouw naam en weet direct waar het product vandaan komt. Dit is indirect een makkelijke manier van promotie. Om jouw cadeautje geheel af te maken verkopen we ook bedrukte en onbedrukte etiketten. Dit geeft de verpakking gelijk wat meer luxe dan wanneer deze alleen maar met plakband vast zit.

Het bedrukken van het inpakpapier is mogelijk vanaf 20 rollen. Het inpakpapier is 50cm breed en heeft een lengte van 200 meter. Het bedrukken van het papier wordt gedaan middels clichés.

Heb je vragen over het bedrukken van inpakpapier? Neem dan contact op met info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

‘Onbedrukt’ inpakpapier

Naast het zelf te ontwerpen inpakpapier bieden wij jou ook kant en klare rollen. Ben je op zoek naar een vrolijke kleur papier of juist papier met een drukke print? Dan zit je goed bij www.rotimshop.nl. De rollen inpakpapier zijn te verdelen in een aantal categorieën: luxe duo, luxe, regulier, effen kleuren, prestige, exclusief duo, exclusief, royal duo, royal en kinder inpakpapier.  Deze rollen kunnen we leveren in 2 breedtematen, namelijk 30 en 50 cm. We hebben ook bruin kraft-papier dit is te bestellen in maar liefst 5 verschillende breedte-maten.

Levertijd ‘onbedrukt’ inpakpapier

Voor de rollen ‘onbedrukt’ inpakpapier geldt een levertijd van 2-3 werkdagen

Feestelijk inpakken? Denk ook eens aan ….

pop-up doos

POP-UP DOZEN

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

etiket cowboys bag

BEDRUKTE ETIKETTEN

Inpakpapier koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in