Vloeipapier

vloeipapier fotobedrukking

FOTOBEDRUKKING

vloeipapier tea maestro

22 GRAMS

vloeipapier 2 kleuren bedrukking

2 KLEUREN BEDRUKKING

vloeipapier zebra print

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

Wij van Rotim Verpakkingen zijn gespecialiseerd in de verkoop van vloeipapier. Zijdevloeipapier heeft meerdere functies namelijk het beschermen van jouw artikelen en het verzorgen van een luxe uitstraling. Wanneer een klant iets bij jou koopt en jij zijn of haar spullen verpakt met vloeipapier geeft hen dat een idee dat hun producten beter beschermd zijn en het ziet er ook nog eens verzorgd en luxe uit. Zijdevloeipapier is al te bedrukken vanaf 1.000 vel en onbedrukt te koop in pakken van 240 en 480 vel. Het vloeipapier heeft een afmeting 50x70cm en is verkrijgbaar in 17,22 en 30 grams.

Bedrukt vloeipapier

Sinds het invoeren van de nieuwe plasticwet op 1 januari 2016 zeggen veel mensen ‘nee’ tegen een (plastic) tasje omdat ze hiervoor moeten betalen, zie hiervoor regelgeving plastic tassen. Jouw gekochte items belanden ergens onder in de tas en bij thuiskomt weet 9 van de 10 klanten al niet eens meer waar welk shirtje nou vandaan kwam. Als ondernemer wil je dit natuurlijk niet. Zie jij dit ook vaak gebeuren? Kies er dan voor om vloeipapier te bedrukken met jouw logo, slogan of een mooi ontwerp. De artikelen worden netjes ingepakt en bij thuiskomt wordt jouw klant nogmaals aan jouw bedrijf herinnerd. De producten zijn beter beschermd en je maakt ook nog eens extra reclame. Zijdevloeipapier is al vanaf 1.000 vel te bedrukken én je betaalt geen clichékosten. Wil je meer weten over het bedrukken van zijdevloeipapier en de kosten hiervan kijk dan op Rotimshop.nl.

Full colour bedrukt vloeipapier

Wil jij met jouw vloeipapier nóg meer luxe uitstralen? Ga dan voor full colour bedrukt vloeipapier. Full colour bedrukking is al mogelijk vanaf 1.000 vel. Het zijdevloeipapier heeft een dikte van 30 grams. Het zijdepapier voelt hierdoor erg stevig aan en zal minder snel scheuren. Het vloeipapier wordt bij full colour aan één kant bedrukt.

Levertijd bedrukt vloeipapier

De levertijd van het bedrukte vloeipapier is slechts 4 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 4 weken. Heb je het zijdevloei sneller nodig? Kies dan voor een Express levering. Neem voor meer informatie over de Express levering contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Onbedrukt vloeipapier

Ben je gewoon op zoek naar vloeipapier in een leuke (opvallende kleur) dan zit je ook bij Rotim Verpakkingen goed. Op www.rotimshop.nl vind je verschillende kleuren onbedrukt zijdevloei. De maten van het zijdevloei zijn 50x70cm en het papier heeft een dikte van 22 grams. Er is bij Rotim Verpakkingen voor ieder bedrijf wel wat te vinden. We bieden kleuren aan als: licht roze, turquoise, rood, limegroen maar ook goud en zilver. Meer kleuren vind je op www.rotimshop.nl.

Levertijd

Wanneer de gewenste kleur vloeipapier op voorraad is en je deze vóór 15 uur besteld via de site wordt de order diezelfde dag nog verstuurd.

Het vloeipapier is leuk te combineren met …

pop-up doos

POP-UP DOZEN

By Pete

BEDRUKTE PAPIEREN TASSEN

zusje van fifth

BEDRUKTE VILTEN TASSEN

Vloeipapier koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in