Basic papieren tassen

onbedrukte papieren tassen

ONBEDRUKTE TASSEN

basic bruin kraft

BRUIN KRAFT

wit kraft basic tas

WIT KRAFT

full colour

FULL COLOUR

De papieren tassen zijn te verkrijgen in wit en bruin kraft. De tassen hebben een dikte van 110 grams wat ze erg stevig maakt. De basic papieren tassen hebben een gedraaide papieren handgreep. Dit geeft de tasjes een luxere uitstraling. Deze papieren tassen zijn in verschillende maten te verkrijgen. Er is dus altijd wel een passende maat te vinden.

Bedrukte basic papieren tassen

Wil je de  papieren tassen een unieke touch geven? Wil jij je onderscheiden van andere ondernemers? Kies er dan voor om de te tassen te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een foto die jouw bedrijf omschrijft. Het bedrukken van deze papieren tassen kan tot en met 5 kleuren en is al mogelijk vanaf 3.000 stuks. Je hebt de keuze uit veel verschillende maten. Van 18x08x19cm tot 54x14x50cm. Er zit dus altijd wel een passend formaat bij. Wil je meer informatie over het bedrukken van de tassen of het plaatsen van een bestelling? Klik dan hier!

Levertijd bedrukte papieren tassen

De levertijd van de bedrukte basic papieren tassen bedraagt ongeveer 6 weken. Nadat de drukproef goedgekeurd is, de getekende orderbevestiging retour is en de betaling ontvangen is wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het zo’n 6 weken tot de tassen binnen zijn.

Onbedrukte basic papieren tassen

Ben je niet op zoek naar bedrukte basic papieren tassen  maar zoek je gewoon een basic papieren tas in een vrolijke kleur? Kijk dan eens op www.rotimshop.nl. Hier vind je de onbedrukte variant van de basic papieren tassen. De tassen zijn per 50 stuks te verkrijgen en in verschillende maten en kleuren te bestellen. Is een artikel op voorraad en bestel je dit vóór 15 uur ‘s middags dan wordt dit dezelfde dag nog opgehaald door de pakketdienst.

Andere papieren tassen

Er zijn natuurlijk nog meer soorten papieren tassen. Als je een iets goedkopere variant wil is bijvoorbeeld de budget papieren tas mogelijk. Deze heeft een plat papieren handgreep en is vaak wat dunner. Een andere mogelijkheid is de full colour papieren tas. Ontzettend mooie tassen die al vanaf 250 stuks in full colour bedrukt kunnen worden. Uiteraard hebben wij ook luxe papieren tassen met katoenen koorden vanaf 250 stuks.

Denk ook eens aan

budget tas

BUDGET TASSEN

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

eco tape

ONBEDRUKT TAPE

Basic papieren tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in