Budget papieren tassen

budget bruin kraft tas

BRUIN KRAFT

budget papieren tas

FULL COLOUR

wit kraft

WIT KRAFT

budget tas

BRUIN KRAFT

De budget papieren tassen worden gemaakt van 80,90 of 110 grams kraftpapier. De budget papieren tas is in meerdere maten te bestellen en heeft een plat papieren handgreep. De tassen zijn handig in gebruik en liggen door de platte papieren handgreep makkelijk in de hand. De tassen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen.

Wil je de tassen bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan om zo wat meer naamsbekendheid te creëren? Kies er dan voor om de budget papieren tassen te bedrukken. De papieren tassen met plat papieren handvat zijn al vanaf 3.000 stuks te bedrukken. Het minimale bestelaantal is afhankelijk van de grootte en de bedrukking van de tassen. Voor meer informatie over de bestelaantallen en de maatvoeringen kijk dan op Rotimshop.nl. De tassen zijn tot 4 kleuren te bedrukken.

Levertijd bedrukte budget papieren tassen

De levertijd van de budget papieren tassen bedraagt ongeveer 6 weken. Wanneer de drukproef goedgekeurd is, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling ontvangen is, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 6 weken voordat de tassen binnen zijn.

Onbedrukte budget papieren tassen

Ben je gewoon op zoek naar een budget papieren tas in een effen (opvallende) kleur? Dan ben je bij de rotimshop aan het juiste adres. De budget papieren tassen zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De papieren tassen zijn gemaakt van wit en bruin kraftpapier en hebben een dikte van 80 grams. De onbedrukte papieren tassen zijn per 50 stuks te bestellen.

Levertijd onbedrukte budget papieren tassen

De levertijd van de onbedrukte budget papieren tassen is een stuk korter als van de bedrukte variant. Wanneer de tassen in de gewenste maat en kleur op voorraad zijn en je ze vóór 15 uur ‘s middags bestelt, dan wordt het pakket diezelfde middag nog meegenomen door de pakketdienst.

Het verschil tussen budget en basic papieren tassen

Wat is het verschil tussen budget-  en basic papieren draagtassen?  De budget papieren draagtassen hebben een plat papieren handgreep en zijn vaak wat dunner van papier (80,90 grams) dan de basic papieren tassen. De basic papieren draagtassen hebben een gedraaid papieren handgreep en het papier is vaak wat dikker. Soms 100 grams maar vaak 110 grams of zelfs 120 grams. In de mode branche wordt bijna altijd met gedraaid papieren handgreep gebruikt. 

Misschien iets voor jou?

Onbedrukt vloeipapier

ONBEDRUKT VLOEIPAPIER

luxe papieren tas

LUXE PAPIEREN TAS

onbedrukte papieren tassen

ONBEDRUKTE BASIC TASSEN

Budget papieren tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in