Full Colour papieren tassen

FULL COLOUR

full colour papieren tas Orthosmile

FULL COLOUR

full colour bedrukking met hot foil King Louie

FULL COLOUR & HOT FOIL

worktrans full colour

FULL COLOUR/FOTO

Als je op zoek bent naar papieren tassen die je wilt bedrukken met een foto of een sfeerbeeld dan zijn de full colour papieren tassen de oplossing! Bij deze papieren tassen hoef je geen clichékosten te betalen. De tassen zijn altijd voorzien van een gedraaid handvat.

Afmetingen Full Colour papieren tassen

De tassen zijn van 120 grams papier. Hierdoor zijn het stevige tassen van een betere kwaliteit. De full colour papieren tassen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten, namelijk: 18x9x24 cm, 24x9x32 cm, 31x12x25 cm, 42x12x35 cm en 31x12x41 cm (breedte x diepte x hoogte), te bestellen op onze webshop rotimshop.nl. Deze tassen kun je al laten bedrukken vanaf 250 stuks.

Bedrukking Full Colour papieren tassen

Het fijne aan deze tassen is dat je, doordat een digitale druk wordt gebruikt, geen clichékosten hoeft te betalen. Voor de bedrukking van deze tassen heeft u keuze uit één kleur en uit CMYK. De tassen zijn ideaal voor sfeerbeelden. Omdat je geen clichékosten hoeft te betalen kan je vaak wisselen van afbeelding. Je kan er ook gewoon voor kiezen om alleen het logo van je bedrijf te laten drukken. Door de full colour bedrukking blijven de kleuren op de tas mooi en helder. Als je een foto wilt laten afdrukken op de tas dan moet deze foto een minimale resolutie hebben van 300 dpi. Indien de foto van lagere resolutie is, geeft dat op de tassen een korrelig uiterlijk en een onwenselijk resultaat.

Levertijd full colour papieren tassen

De levertijd van de full colour papieren tassen bedraagt ongeveer 5 weken. Wanneer de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 5 weken voor dat de tassen binnen zijn.
Heb je interesse of wil je meer informatie over de full colour papieren tassen? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Waarom voor full colour tassen kiezen?

De full colour zijn eigenlijk een onderdeel van de basic papieren tassen. Onze standaard basic papieren tassen zijn in 110 grams te verkrijgen, terwijl de full colour papieren tassen in 120 grams te verkrijgen zijn. Niet alleen grammage van het papier wijkt af, maar de manier van drukken wijkt ook af. Onze budget en basic papieren draagtassen worden in flexo gedrukt. Dat betekent dat je te maken hebt met clichékosten. Onze full colour draagtassen worden digitaal gedrukt en dat betekent dat je geen clichékosten nodig hebt. Zo kan het gebeuren dat als je geen grote aantallen nodig hebt en je hebt toch maar 1 kleur logo, het soms voordeliger kan zijn om toch in full colour te bedrukken. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Of anders zijn deze tassen misschien iets voor jou?

Bedrukte katoenen tassen Mipacha

KATOENEN TAS

zusje van fifth

VILTEN TAS

hot foil

LUXE PAPIEREN TAS

Full Colour tassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in