Papieren snacktassen

Papieren snacktas
Papieren snacktas

Misschien ken je het probleem als ondernemer wel. De producten die je verkoopt moeten plat vervoerd worden, maar de standaard draagtassen zijn niet ruim genoeg. Of je bent op zoek naar een ruime stevige papieren tas die wel tegen stootje kan. Misschien zijn dan snacktassen voor jou de oplossing. Bij Rotim Verpakkingen hebben we verschillende soorten papieren snacktassen (ook wel Take Away tassen)  in het assortiment met als overeenkomstig kenmerk dat ze een extra breed bodemoppervlakte hebben.

Bedrukte snacktassen

Wil je de papieren snacktassen met jouw logo laten bedrukken? Dat kan! Door de tassen te laten bedrukken met jouw logo zien andere deze tas voorbij komen. Als het logo of de afbeelding aanspreekt wekt dat automatisch de vraag ‘Wat is dat voor een bedrijf?’ op. Dit is voor jouw bedrijf erg interessant. Potentiële klanten zoeken op het internet naar de bedrijfsnaam en zo maak je dus op een goedkopere manier reclame. Wil je meer weten over het bedrukken van de snacktassen neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Levertijd bedrukte snacktassen

De levertijd van de papieren snacktassen bedraagt ongeveer 6 weken. Nadat de drukproef goedgekeurd is, de getekende orderbevestiging is geretourneerd en de betaling binnen is wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 6 weken.

'Onbedrukte' snacktassen

Op Rotimshop.nl vind je de ‘onbedrukte’ snacktassen. Hierbij heb je keuze uit verschillende soorten. Ten eerste de snacktassen van eco bruin kraft papier met de opdruk van appels of asperges. Een belangrijk kenmerk van deze tassen is dat ze naast de brede bodem ook nog eens gemaakt zijn van waterafstotend papier. Dit betekent dat ze erg geschikt zijn voor het verpakken van producten die eventueel nog wat vochtig kunnen zijn, denk hierbij vooral aan etenswaren als groenten en fruit. Dit maakt deze tassen bijvoorbeeld perfect als vervanging van de plastic tassen op de markt.

Maar daarnaast kun je ook kiezen voor de witte snacktassen. Deze hebben als grootvoordeel dat ze gemaakt zijn van een extra dik 110 grams papier. De combinatie van het dikke materiaal, de extra grote bodem en het platte handvat maakt dat de snacktassen erg stevig zijn en makkelijk voor het vervoeren van etenswaren. Maar natuurlijk kunnen de tassen ook heel goed gebruikt worden voor andere producten die recht vervoerd moeten worden, bijvoorbeeld planten of opgemaakte decoratieschalen.

Levertijd onbedrukte snacktassen

Wanneer je de tassen vóór 15 uur bestelt gaan ze hier dezelfde dag nog met de pakketdienst mee.

Gerelateerde producten

Bedrukte kartonnen beker

Bedrukte kartonnen bekers

kartonnen dozen

Onbedrukte dozen

smoothie beker

Smoothie beker

Papieren snacktassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in