Plastic draagtassen

plastic tas lussen handvat

LUSSENHANDVAT

plastic tas wakkere muis

UITGESTANST HANDVAT

plastic tassen swissotel

KOORDSLUITING

plastic tas lussen handvat

LUSSENHANDVAT

Naast papieren tassen en duurzame tassen bieden wij jou als ondernemer ook een breed aanbod plastic tassen. Je kan bij ons terecht voor bedrukte en onbedrukte plastic tassen. Het bedrukken van de plastic tassen is al mogelijk vanaf 3.000 stuks. Aan de hand van het aantal kleuren bedrukkingen of het soort plastic tas dat je kiest gaat het minimum bestelaantal omhoog. Onbedrukte plastic tassen zijn per 500 stuks te koop via de Rotimshop.

Plastic tassen bedrukken

Plastic tassen bedrukken is de specialiteit van Rotim Verpakkingen! Met inkoopkanalen vanuit de hele wereld kunnen wij jou op allerlei gebieden van dienst zijn. Van eenvoudige plastic tassen bedrukken met een uitgestanst verstevigd handvat of lushandvat tot en met een luxe plastic blokbodemtas met koorden. Bij Rotim Verpakkingen kan je jouw plastic tassen bedrukken en naar eigen wens bestellen. Je kunt namelijk zelf de afmeting, het soort handvat, de kleur van de tas, de kleur van de gewenste bedrukking én de levertijd bepalen.

Valt jouw keuze op het bedrukken van plastic tassen, dan heb je de keuze uit drie soorten folie. Deze drie folies zijn LDPE , MDPE en HDPE. Het LDPE folie is een iets glimmend materiaal, de meeste traditionele tassen zijn van deze folie vervaardigd. Voordeel van dit folie is dat de tas nauwelijks doorschijnt en kreukelt.

Het MDPE materiaal is een combinatie van LDPE en HDPE-folie en is mat, transparant en knisperend. Dit soort folie wordt in een kleur bedrukt maar zal altijd iets door blijven schijnen.
Van HDPE folie worden vaak hemddraagtassen gemaakt. Dit is vaak dun folie dat knispert. Wordt dit in dikker materiaal gemaakt dan worden de tassen vaak stugger.

Vanaf welke aantallen kunnen wij plastic tassen bedrukken?

Plastic tassen bedrukken is mogelijk vanaf 3.000 stuks, mits het 1 kleur betreft. Bestaat jouw logo uit 2 kleuren dan kunnen wij de tassen vanaf 5.000 stuks bedrukken. Bij 3 kleuren of meer is het minimum bestelaantal vanaf 10.000 of 12.000 stuks. Het uiteindelijk aantal is afhankelijk van de grootte van de tassen.

Wat is de levertijd van plastic tassen bedrukken?

De levertijd hangt af van het soort bedrukte draagtassen. Kies je voor plastic tassen met een uitgestanst verstevigd handvat of een zacht lushandvat. Dan kan er vaak al binnen 4 weken na goedkeuring van de drukproef en getekende orderbevestiging geleverd worden. Kies je voor plastic tassen met een blokbodem of een plastic tas met koorden dan kunnen wij dit alleen in het Verre Oosten laten maken en is de levertijd 14-16 weken na goedkeuring drukproef en getekende orderbevestiging.

Ook enthousiast geworden over plastic tassen bedrukken, neem dan snel contact op met Rotim Verpakkingen!

Heb je de tassen sneller dan 4 weken nodig of wil je kleinere aantallen bestellen? Bestel ze dan snel en makkelijk op onze rotimshop.nl. Hier kan je terecht voor onbedrukte plastic tassen. De tassen zijn per 500 stuks te bestellen en hebben geen bedrukking.

Rotim Verpakkingen: you carry, we care!

Vul hier uw zoekopdracht in