Promo

banner-bekers

Je kan bij Rotim Verpakkingen natuurlijk tassen, vloeipapier, dozen, etiketten en tape laten bedrukken. Maar wist je dat je bij ons ook kartonnen bekers en smoothie- en sapbekers kan laten bedrukken en dus kan laten voorzien van jouw logo.

Bedrukte bekers

Bekers met jouw logo zijn natuurlijk leuk als je een onderneming hebt waarbij de dranken schenkt. Vooral als je klanten een to-go drankje bestellen, zijn ze lopende reclame-uitingen. Denk maar eens aan de bekers Starbucks, iedereen kent ze. Hoe vaak kom je wel geen Starbucks-beker tegen op een foto op social media. En hoe leuk zou het voor jouw onderneming niet zijn als je jouw bedrukte bekers terug ziet op foto’s.

Maar ook voor andere ondernemingen zijn bedrukte bekers een goede manier om reclame te maken. Sta je binnenkort met je bedrijf op een beurs? Dan is het natuurlijk leuk als je de mensen die jouw stand bezoeken een drankje kan aanbieden in een gepersonaliseerde beker.

Ontvang je veel gasten, klanten, vertegenwoordigers op je bedrijf? Ook dan geeft een beker met het logo van jouw bedrijf net dat beetje extra.

Welke keuze heb je?

Je hebt bij Rotim Verpakkingen keuze uit kartonnen bekers en plastic smoothie- en sapbekers. Bij beide soorten heb je keuze uit verschillende soorten en formaten en zijn leverbaar met of zonder deksel.

Ben je op zoek naar bekers voor warme dranken kies dan voor de kartonnen bekers. Deze kunnen een warme aan van 95 graden en zijn leverbaar in 3 verschillende soorten.

De smoothie- een sapbekers zijn van plastic en kunnen voorzien worden van een bolle deksel. Hierdoor is de beker makkelijk mee te nemen en door de deksel is hij ook te gebruiken voor bijvoorbeeld fruit.

Vul hier uw zoekopdracht in