Bedrukte smoothie- en sapbekers

smoothie beker

Ben jij de trotse eigenaar van bijvoorbeeld een sappenbar of wil jij jouw personeel voorzien van leuke plastic bekers met eigen logo? Dat kan! Naast koffiebekers bieden we ook bedrukte smoothie- en sapbekers aan. De plastic bekers zijn geschikt voor sapjes, smoothies, andere koude dranken maar ook voor fruit en andere etenswaren. Je hebt ook de mogelijkheid om deksels bij de plastic bekers te kopen. De deksel staan bol en hebben een gat in het midden waar je bijvoorbeeld een rietje in zou kunnen doen. Wanneer je de plastic bekers voorziet van een deksel zijn ze ideaal om bijvoorbeeld onderweg mee te nemen of uit te delen op een beurs of een festival. We bieden de plastic bekers in 3 maten aan: 300 ml (de to-go variant), 400 ml en 500 ml. De bekers zijn al vanaf 1000 stuks te bedrukken.

Levertijd bedrukte smoothie- en sapbeker

De levertijd van de bedrukte smoothie- en sapbekers bedraagt net als bij de kartonnen bekers ongeveer 5 á 6 weken. Op het moment dat de drukproef is goedgekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duur het ongeveer 5 á 6 weken voor de bestelling binnen is.

Aanleveren van het ontwerp

Voor het maken van het ontwerp voor op de bekers kunnen wij een stramien aanleveren. Hiermee kan je zelf bepalen hoe het ontwerp van de bedrukte plastic beker er uit komt te zien. Het is ook mogelijk om alleen een logo te drukken op de smoothie- en sapbekers. We hebben dan het logo nodig in een EPS of AI bestand. We kunnen de plastic bekers helaas niet bedrukken aan de hand van een JPG bestand.

Voor vragen en het aanleveren van het ontwerp voor de plastic bekers neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. Je kunt ook een offerte-formulier invullen,  dan nemen wij contact met je op.

Misschien zijn de volgende producten ook interessant voor je?

kartonnen bekers

BEDRUKTE KARTONNEN BEKERS

plastic tas burger bar

BEDRUKTE PLASTIC TASSEN

onbedrukte dozen

ONBEDRUKTE DOZEN

Bedrukte smoothie- en sapbekers koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in