Kartonnen bekers

kartonnen bekers

Ben jij op zoek naar leuke koffie- of theebekers om bijvoorbeeld te gebruiken, in jouw horecazaak of sta je binnenkort op een evenement of beurs? Dan zit je bij Rotim Verpakkingen goed. (Koffie) bekers bedrukt met jouw logo dragen bij aan een stukje branding. De kartonnen bekers zijn af te sluiten met een deksel en kunnen een temperatuur van maximaal 95 graden Celsius aan.

Bedrukte kartonnen bekers

Laat de bekers bedrukken met jouw eigen logo. De bekers zijn in verschillende gelegenheden te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een lunchroom, een café, een broodjeszaak of sta je binnenkort op een beurs of evenement. Dan zijn de bedrukte drinkbekers perfect van Rotim Verpakkingen. Mensen bestellen bijvoorbeeld een koffie 2 go in jouw zaak en jij geeft ze een bedrukte beker mee. De klanten gaan de straat weer op, stappen de trein in of nemen de beker mee naar een vergadering en zo draagt de beker bij aan een stukje branding. De kleur van de beker is wit. De kartonnen bekers worden al vanaf 1000 stuks full colour bedrukt. Bij Rotim Verpakkingen bieden we jou 3 soorten koffiebekers in 4 verschillende maten: enkelwandige bekers, dubbelwandige bekers en een thermische beker. De bekers zijn in het klein (100 ml, espresso formaat), (200 ml), normaal (300 ml) en groot (400 ml) te verkrijgen. De maten van de kartonnen bekers zijn afhankelijk van het soort drinkbeker dat je kiest. De thermische bekers zijn bijvoorbeeld in 3 maten te verkrijgen en de enkelwandige bekers in 2 maten.

Levertijd bedrukte katonnen bekers

De levertijd van de bedrukte bekers bedraagt ongeveer 5 á 6 weken. Nadat de drukproef goed is gekeurd, de getekende orderbevestiging retour is gestuurd en de betaling ontvangen is, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het ongeveer 5 á 6 weken tot de bestelling binnen is.

Aanleveren van het ontwerp

Voor het maken van het ontwerp voor op de bekers kunnen wij een stramien aanleveren. Hiermee kan je zelf bepalen hoe het ontwerp van de bedrukte beker er uit komt te zien. Het is ook mogelijk om alleen een logo te drukken op de bekers. We hebben dan het logo nodig in een EPS of AI bestand met een bijgevoegd PDF bestand. We kunnen de bekers helaas niet bedrukken aan de hand van een JPG bestand.

Voor vragen en het aanleveren van het ontwerp voor de kartonnen bekers neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Denk ook eens aan …

smoothie beker

BEDRUKTE SMOOTHIE- EN SAPBEKERS

onbedrukte dozen

ONBEDRUKTE DOZEN

plastic tas burger bar

BEDRUKTE PLASTIC TASSEN

Bedrukte kartonnen bekers koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in