Rotim Verpakkingen team

Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig naar wie die stem aan de andere kant van de lijn nou werkelijk is? Of wil je gewoon graag weten met wie je zaken doet?

Na veel smeken en overhalen, heeft iedereen een foto ingeleverd en tekstje geschreven om zich aan jou voor te stellen.

En daarom ………

Wat je altijd al wilde weten van het Rotim Verpakkingen team!

Maringka Van Amerongen-Pronk

Directeur/eigenaar Rotim Verpakkingen

 

Als klein meisje begonnen met windsurfen en tot mijn 20ste heel fanatiek geweest. 22 jaar geen surfplank aangeraakt, maar een aantal jaren geleden de draad weer opgepakt.

Daarnaast doe ik graag een paar keer in de week hardlopen en crossfit, ben ik moeder van een zoon die fanatiek aan tennis doet en ben ik ook getrouwd met Reinier van Amerongen.

Door het surfen en later door het trailrunnen geleerd hoe belangrijk milieu is. Ik kan mij gruwelijk ergeren aan mensen die hun eigen afval niet opruimen. Komend jaar zullen wij bij Rotim Verpakkingen nog meer aandacht aan gaan besteden aan milieu.

In 2000 hebben wij Rotim Verpakkingen gekocht en zijn wij met veel liefde elke dag weer bezig om nieuwe en mooiere verpakkingen te maken. Het blijft geweldig om de tassen die wij mede gemaakt en bedacht hebben ergens in Nederland of zelfs in de wereld te zien rondlopen. Dat maakt mij trots en hoop dan ook dat nog lang te mogen doen.

https://www.linkedin.com/in/maringkavanamerongen/

Reinier van Amerongen

Na mijn schoolperiode ben ik vrij snel bij Defensie gaan werken, eigenlijk van mijn 18de verjaardag dienstplichtig en al redelijk snel daarna als onderofficier bij De Lucht mobiele brigade, rond mijn dertigste verjaardag de keuze gemaakt om Defensie te verlaten en al snel kwam Rotim Verpakkingen op mijn pad.

In 2000 al vrij snel full time ingestapt bij Rotim Verpakkingen waar Maringka (mijn vrouw) al werkte, dit bleek een goede match te zijn ook op het werk.

Vanwege mijn Defensie achtergrond was ik zeer allround & via de werkvloer bij Rotim vervul ik nu mijn dagtaken met plezier op de verkoop afdeling.

Inzet/loyaliteit en doorzettingsvermogen zit in mijn genen.

Graag verwelkom ik je als klant bij Rotim Verpakkingen

https://www.linkedin.com/in/reiniervanamerongen/

Sandra Faber

Hoi! Oke wie ben ik? Ik ben Sandra Faber, op moment van schrijven ben ik 42 jaar. Na 17 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, heb ik in 2017 de sprong gewaagd en ben ik weer student geworden. Best spannend en in begin even wennen. De studie die ik volg is marketing en communicatie en loop hiervoor stage bij Rotim Verpakkingen.

Omdat ik het heerlijk vind om creatief bezig te zijn, volg ik naast de studie nog 2 korte HBO-modules, namelijk grafische ontwerpen en webdesign. En moet zeggen dat dit heel erg goed van pas komt bij de werkzaamheden die ik bij Rotim verricht.

Ook mijn hobby komt erg goed van pas bij mijn werkzaamheden, namelijk fotografie. Ik heb ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste ‘echte’ camera gekocht. En was meteen verkocht! Het mooie van fotografie vind ik dat je de mogelijkheid hebt om van iets simpels/alledaagse iets moois te maken. Iets wat we hier bij Rotim Verpakkingen ook doen! Van iets simpels/alledaags als verpakkingen iets moois maken!

https://www.linkedin.com/in/sandra-faber/

Saskia Joosen

Na 18 jaar in de chemie werkzaam te zijn geweest geswitcht naar de verpakkingsbranche en nu, sinds vrij kort,  werkzaam bij Rotim.

Wederom verpakkingen, maar dan totaal anders..

Een goed op elkaar ingespeeld flexibel klein team waarbij de werkzaamheden niet puur en alleen aan de verkoopzijde liggen. De veelvuldige contacten met leveranciers en vervoerders wereldwijd maken dat elke dag weer een scala aan nieuwe uitdagingen biedt.

Never a dull moment…

Daarnaast ben ik moeder van twee studerende zoons en vind ik het leuk om tijdens vakanties wat meer van de wereld te zien. Waarbij Afrika dan toch wel mijn favoriete bestemming is.

Leuk als we elkaar binnenkort eens spreken!

Wij staan allemaal klaar om je te helpen. Of het nu gaat om onbedrukte tasjes die je morgen al moet hebben of vloeipapier dat je wilt laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Kijk gerust wat rond op onze webshop: Rotimshop.nl. Mocht je daarna nog vragen hebben of meer informatie willen dan kun je bellen met 024 322 1000, mailen met info@rotim.nl of een contact– of offerte formulier invullen.

Vul hier uw zoekopdracht in