Papieren wijnflestassen

bruin kraft wijnflestassen

BRUIN KRAFT

wijnfles tassen wit kraft

WIT KRAFT

papieren wijnflestassen

LUXE WIJNFLESTAS

papieren wijnflestassen

LUXE WIJNFLESTAS

Verkoop jij als ondernemer bijvoorbeeld flessen wijn? Dan zijn deze tassen perfect voor jou! De papieren wijnflestassen van Rotim Verpakkingen zijn stevig en beschikken over een gedraaid papieren handgreep. Door deze handgreep ligt de tas makkelijk in de hand en krijgt deze ook nog eens een luxe uitstraling. De wijnflestassen zijn gemaakt van 100 of 110 grams kraft papier. De dikte van de tas hangt af van de kleur die je kiest. Kies je voor zilver dan heeft jouw tas een dikte van 100 grams. Ga je voor bordeaux rood, zwart, wit of bruin? Dan heeft de tas een dikte van 110 grams.

Bedrukte wijnflestassen

Geef jouw klant een gepersonaliseerde wijnflestas mee. Naast onbedrukte wijnflestassen verkopen we ze uiteraard ook bedrukt. De tassen kunnen bedrukt worden met een leuke print of gewoon jouw bedrijfslogo. Dit kan bedrukken kan al met een minimale afname van 100 stuks via Rotimshop.nl. De tassen zijn te bedrukken met 1 of 2 kleuren en hebben een dikte van 100 grams. Je kunt de wijnflestassen aan 2 zijde laten bedrukken. Voor meer informatie over de kosten van het bedrukken, de maten en de levertijd van het product neem dan contact op met info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000.

Levertijd bedrukte wijnflestassen

De levertijd van de bedrukte wijnflestassen bedraagt 6-8 weken.

Onbedrukte wijnflestassen

Heb je liever een wijnflestas in een effen kleur? Ook dan zit je bij Rotim Verpakkingen goed. Via de Rotimshop bieden wij jou als ondernemer verschillende soorten wijnflestassen aan: de papieren wijnflestassen (leverbaar per 50 stuks) en de schrijfbare eco papieren tas (leverbaar per 12 stuks). De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meer informatie over de kleuren en diktes van de tassen vindt je hier!

Levertijd onbedrukte wijnflestassen

Wanneer je de wijnflestassen op een werkdag vóór 15 uur besteld via www.rotimshop.nl wordt deze diezelfde dag nog opgehaald door de pakketdienst.

Combineren met …

Om de flessen extra feestelijk in te pakken kun je de papieren wijnflestassen goed combineren met vloeipapier. Door de fles te verpakken in vloeipapier ziet het er niet alleen extra feestelijk uit, het zorgt er ook nog eens voor dat de fles beschermd wordt tijdens het vervoeren. Dit vloeipapier is bij ons onbedrukt en bedrukt te verkrijgen.

Maar ook bedrukte etiketten zijn een leuke combinatie met wijnflestassen. De etiketten kunnen bedrukt worden met een door jou zelf bedachte tekst, bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, fijne feestdagen, of wat je maar wilt

Voor feestelijke verpakken, denk ook aan ….

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

etiketten

BEDRUKTE ETIKETTEN

inpakpapier

INPAKPAPIER

Wijnflestassen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in