Hoekprofielen

hoekprofielen

Ben je op zoek naar een manier om jouw producten veilig en beschermd te versturen via een pallet? Denk dan eens aan hoekprofielen. Hoekprofielen worden ook wel beschermhoeken genoemd en zorgen er voor dat de randen van de producten op de pallet worden beschermd. Hoekprofielen kan je horizontaal maar ok verticaal gebruiken. Hoekprofielen houden schokken tegen en voorkomen krassen en andere beschadigingen tijdens het verzenden. Naast het beschermen van de te verzenden artikelen dienen hoekprofielen ook voor extra stevigheid van de pallet. De hoekprofielen zijn kant en klare driehoeken die je vast moet maken aan de hoeken van jouw pallet. Je kunt zelf kiezen welk materiaal je wilt gebruiken: karton, plastic of PE schuim.

De hoeken van jouw producten zijn het meest kwetsbaar wanneer je deze wilt transporteren. De buitenste hoeken worden meestal als eerst geraakt. Denk hierbij aan het verplaatsen van de pallet of wanneer je de pallet in een vrachtwagen wilt laden. De hoekprofielen van Rotim Verpakkingen zijn een zeer handige en goedkope manier om jouw kostbare producten beschermd en veilig op te slaan of te verzenden. De hoekprofielen zijn in verschillende maten te bestellen via de Rotimshop.

Waarom bij Rotim Verpakkingen kopen?

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Rotim Verpakkingen werkt met productiebedrijven wereldwijd, zowel in Europa als in het Verre Oosten. Daarom zijn wij ook overtuigd dat wij altijd de beste prijzen tegen de beste kwaliteit kunnen bieden.

Voorraad houden

Ook voor jouw logistieke proces kunnen wij helpen. Komt het bij jou ook wel eens voor dat er meer verkocht wordt dan verwacht, of dat door de drukte de voorraad van de verpakkingen ineens op is? Dan ligt gelijk jouw productie stil. Rotim Verpakkingen neemt deze zorg graag voor je uit handen. Het is ons vak om te zorgen dat jouw productieproces niet stil komt te liggen!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op door te mail naar info@rotim.nl of bel gerust naar 024 -322 1000.

Denk ook eens aan ….

Noppenfolie

NOPPENFOLIE

folie

WIKKELFOLIE

onbedrukte dozen

ONBEDRUKTE DOZEN

Hoekprofielen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in