Opvullen en beschermen

Noppenfolie

NOPPENFOLIE

luchtkussenenvelop

LUCHTKUSSENZAKJES

vloeipapier tea maestro

VLOEIPAPIER

golfkarton

GOLFKARTON

Tijdens het versturen en vervoeren van jouw producten wil je natuurlijk niet dat er iets beschadigd of kapot gaat. Daarom bieden wij jou opvulmateriaal aan om jouw producten zo goed mogelijk te beschermen. Deze onderstaande producten zijn hier het meest geschikt voor.

Luchtkussenzakjes

Deze zakjes zijn gemaakt van het welbekende bubbeltjesfolie. De luchtkussenzakjes zijn makkelijk in gebruik. Je kan de producten in het zakje doen en deze met een plakstrip afsluiten. Deze zakjes zijn niet alleen handig bij het verzenden van de producten, maar ook voor in de winkel. Zo weet je zeker dat de gekochte producten heelhuids aankomen bij de klant thuis.

Natron kraft op rol

Dit kraft papier is erg stevig en scheurt niet snel. Het handige aan dit beschermingsproduct is dat het op rol zit. Zo kan je de rol ergens ophangen en makkelijk het benodigde papier eraf halen. Je kan het kraft papier in verschillende maten en diktes bestellen.

Noppenfolie

Noppenfolie, luchtkussenfolie, bubbeltjesfolie zijn diverse benamingen voor hetzelfde product. Het noppenfolie bestaat uit meerdere noppen die gevuld zijn met lucht. Hoe meer lucht er in de noppen zit hoe betere de producten beschermt zijn tegen stoten. Daarnaast geeft het plastic zelf ook bescherming. Bij Rotim Verpakkingen hebben wij twee verschillende soorten noppenfolie namelijk de budget rol en de standaard noppenfolie. De standaard noppenfolie is 80my dik waardoor de producten optimaal beschermd worden. Als je geen zware kwaliteit nodig hebt dan is de noppenfolie budget ook een optie.

Zijdevloei

Zijdevloei ziet er heel leuk en luxe uit om een product. Maar naast het uiterlijk beschermd het zijdevloei ook het product. Het zijdevloei geeft het product een extra beschermlaagje. Ook kan je de doos waarin het product zit opvullen met zijdevloei.

Golfkarton

Ook voor het golfkarton zijn meerdere benamingen zoals afdekpapier. Het standaard golfkarton is 80 grams dik waardoor de producten optimaal beschermd kunnen worden. Rotim Verpakkingen levert het golfkarton op rol. Ook het golfkarton kan je om het product heen doen, of de doos mee opvullen.

Karton vellen

Deze kartonnen vellen kan de klant makkelijk om zijn of haar aankoop wikkelen. Je ziet deze vellen ook wel liggen bij bijvoorbeeld Xenos. Door de vellen hebben de producten een extra beschermlaagje en zullen er niet zo snel krassen op komen als ze met andere producten in een tas zitten.

Al deze producten vind je op www.Rotimshop.nl . Indien de producten op voorraad zijn en je op een werkdag voor 12:00 besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Heb je vragen over ons beschermmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via info@rotim.nl , 024-3221000 of stuur ons een berichtje via de chat.

En waar verpak je de spullen in die beschermd moeten worden?

dozen little green bag

BEDRUKTE DOZEN

verzenddozen

BEDRUKTE VERZENDDOZEN

bedrukte verzendzak

BEDRUKTE VERZENDZAKKEN

Vul hier uw zoekopdracht in