Palletfolie

Palletfolie
Palletfolie

Palletfolie kent net als noppenfolie verschillende namen: stretchfolie of rek-wikkelfolie. Drie verschillende namen voor een en hetzelfde product. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen machine- en handwikkelrollen. De handwikkelrollen zijn zijn direct bestelbaar via de Rotimshop en zijn verkrijgbaar in twee kleuren, transparant en zwart. Beide kleuren zijn 50 cm breed en bevatten 300 meter folie. De handwikkelrollen zijn zeer goed af te wikkelen maar het kan natuurlijk altijd makkelijker. Maar het kan altijd nog makkelijker en wel door gebruik te maken van een handstretcher.

Bedrukt palletfolie

Naast onbedrukte folie kan je ook kiezen voor bedrukt palletfolie. Zo onderscheidt je jouw bedrijf op een leuke manier van de concurrentie. Het bedrukken van het folie helpt ook mee aan het creƫren van naamsbekendheid en herkenbaarheid van jouw bedrijf bij jou huidige/potentiƫle klanten. Bij het bedrukken van jouw eigen stretchfolie kan je kiezen voor jouw bedrijfslogo maar bijvoorbeeld ook een leuke afbeelding die te maken heeft met jouw bedrijf. Blijft het logo wel mooi als ik het folie om een pallet wikkel? Ja! Ook na het rekken van het folie blijft de logo of afbeelding goed te lezen/bekijken

Machinewikkelrollen

Naast de handwikkelrollen zijn er ook machinewikkelrollen. Deze zijn ook te bestellen bij Rotim Verpakkingen. Voor het bestellen van deze wikkelrollen kun je een offerte-formulier invullen of contact met ons opnemen. Dat kan door te mailen naar info@rotim.nl, te bellen met 024-3221000 of door een chatberichtje te sturen.

Advies

Wij van Rotim Verpakkingen adviseren jou graag over de juiste keuze stretchfolie. Vooral bij machinewikkelfolie kijken we naar de volgende 3 punten.
1. Wordt het palletfolie (machinewikkelfolie) wel optimaal gebruikt? Ofwel is de rek van het palletfolie?
2. Is het palletfolie sterk of soepel genoeg voor de hoeken van jouw pallet?
3. Geeft het palletfolie genoeg stabiliteit en stevigheid voor jouw pallets?

Op het moment dat wij deze vragen samen met jou hebben kunnen beantwoorden kunnen wij jou het juiste advies geven over welk palletfolie het meest geschikt is voor jouw onderneming.

Wil je meer informatie over onbedrukte of bedrukte palletfolie? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 100 of stuur ons een berichtje via de chat.

Misschien kun je dan ook deze producten gebruiken?

Noppenfolie

Noppenfolie

bedrukt tape

Bedrukt tape

kartonnen dozen

Bedrukte dozen

Palletfolie koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in