Verzendverpakkingen

banner verzenddozen

Je hebt er vast ook wel mee te maken, het verzenden van goederen. Of je een webwinkel heb of een andere bedrijf, het verzenden van producten vormt een steeds groter deel van de werkzaamheden van een bedrijf. Dan is het natuurlijk ook erg belangrijk dat dit goed gebeurd. Hoe de bezorging zelf gebeurt, daar kunnen helaas niet bij helpen, maar wel bij hoe jij je producten aanbiedt om verzonden te worden.

Welke soorten verzendverpakkingen?

Verschillende producten en verschillende ondernemingen vragen om verschillende soorten verzendverpakkingen. Ten eerste kun je een keuze maken in het soort materiaal waarvan de verpakking gemaakt is: plastic en karton.

Bij de plastic verzendverpakkingen maken we een onderscheid tussen verzendtassen en verzendzakken. Op het eerste oog lijken dit misschien twee namen voor hetzelfde artikel, maar er is wel degelijk een verschil. De verzendtassen leveren we alleen bedrukt en zijn echt tassen, ze hebben dus een handvat. Hierdoor kunnen ze makkelijk gedragen worden en kunnen dus ook meegegeven worden aan klanten.  Maar denk ook eens aan het gemak voor je klanten als ze het pakketje ophalen bij een postafleveradres. Ze kunnen je pakketje gebruiken als tas en zo dus meteen reclame voor jouw bedrijf lopen. De verzendzakken kunnen bedrukt en onbedrukt geleverd worden.

dozen little green bag

BEDRUKTE DOZEN

verzenddozen

BEDRUKTE VERZENDDOZEN

bedrukt tape

BEDRUKTE TAPE

bedrukte verzendzak

BEDRUKTE VERZENDZAKKEN

Voor de kartonnen verzendverpakkingen wordt gebruik gemaakt van golfkarton. Dit wil zeggen twee lagen  karton met een golvende tussenlaag. Je kunt bij Rotim Verpakkingen onbedrukte kartonnen dozen en  brievenbusdozen bestellen. Deze zijn uit voorraad leverbaar en zijn gemaakt van enkelvoudig golfkarton.  Je hebt hierbij keuze uit verschillende formaten. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor de bedrukte variant. Deze dozen kun je helemaal aanpassen aan jouw voorkeuren, dus het formaat dat jij wilt maar ook de dikte van het materiaal kun je zelf kiezen.

En tenslotte rekenen wij ook tape onder de verzendverpakkingen. Een onmisbaar product als je de verzenddozen goed dicht en veilig wilt versturen.  Tape kunnen we leveren in de onbedrukte en een bedrukte variant.

Vul hier uw zoekopdracht in