Tape

bedrukt tape

BEDRUKT TAPE

eco tape

ONBEDRUKT TAPE

tape dispenser

TAPE DISPENSER

onbedrukt tape

ONBEDRUKT TAPE

Tape is verkrijgbaar in vele breedtes, materialen en uitvoeringen. Het is natuurlijk de ideale manier om je verzenddozen dicht te maken en te zorgen dat de dozen tijdens verzending niet opengaan. Hiervoor kun je onbedrukte tape gebruiken maar ook het speciale security tape. Of als er kwetsbare/breekbare goederen in de dozen zitten, is misschien de tape met “breekbaar” opdruk een goede keuze als waarschuwing voor vervoerder en ontvanger. Naast het onbedrukte of standaard bedrukte tape, heb je ook de mogelijkheid om de tape te laten bedrukken met je eigen ontwerp.

PVC en PP acryl tape

Bij tape heb de keuze tussen PVC en PP acryl tape. Maar wat is nu het verschil tussen deze twee soorten materiaal. Het grote voordeel van PVC tape is dat het geen lijmresten achterlaat, maar het is wel een milieuonvriendelijke materiaal. PP acryl tape is milieuvriendelijker en prijstechnisch erg interessant. De pvc tape en de pp acryl tape is al te bedrukken vanaf 144 rollen (4 dozen). Wilt je de “Rolls Royce” onder de tape hebben, kunnen wij dat voor u verzorgen vanaf 540 rollen (15 dozen).

Papieren tape

Papieren plakband is een sterk en voordelig sluitmiddel op basis van natronkraft en plantaardige lijm. Je kan kiezen uit bruin of wit plakband. Leverbaar in diverse kwaliteiten voor het sluiten van dozen maar ook voor het beschermen van bijvoorbeeld gipsplaten en sanitair. Je kan ze laten bedrukken met jouw eigen logo, maar natuurlijk is onbedrukt ook een mogelijkheid. De papieren tape is geschikt voor hand-, tafel- en machinerol apparatuur.

Speciaal versterkt plakband

Speciaal versterkt plakband bestaat uit 2 lagen papier met daartussen een weefsel van glasvezelversterkingsdraden, op elkaar gebracht met een vochtwerend laminaat. Uitermate geschikt voor het sluiten en verstevigen van dozen met zware bestanddelen. Versterkt tape wordt veel toegepast in de metaalindustrie. Uitvoering in wit en bruin. Bedrukte uitvoeringen met bedrijfsnaam, -logo of teksten zijn ook leverbaar.
Wil je dat jouw pakketje opvalt? Kies dan voor bedrukte tape! Een doos met jouw eigen bedrukte tape valt niet alleen op, maar is ook minder fraude gevoelig. Wil je toch liever onbedrukt tape? Neem dan een kijkje op www.Rotimshop.nl .
Heb je interesse of wil je meer informatie over het tape? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl of telefonisch via (024) 322 1000. Je kunt ook een offerte-aanvraag invullen, dan nemen wijn contact met je op.

Misschien kan je dan ook de volgende producten gebruiken?

onbedrukte dozen

ONBEDRUKTE DOZEN

folie

WIKKELFOLIE

dozen little green bag

BEDRUKTE DOZEN

Tape koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in