Brievenbusdozen

brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn dé perfecte dozen als jij kleinere of makkelijk opvouwbare artikelen moet versturen naar jouw klanten. De dozen hebben een hoogte van 28 mm waardoor ze, zoals de naam al aangeeft, door de brievenbus kunnen. Hierdoor hoeven ze niet te worden bezorgd via een pakketdienst waardoor de verzendkosten lager zijn.  De brievenbusdozen worden gemaakt van minigolf karton en hebben een witte buitenkant. Onbedrukt zijn ze direct bij ons uit voorraad te bestellen via de Rotimshop.nl. Maar je hebt ook de mogelijkheid om de dozen te laten bedrukken. De brievenbusdozen kunnen we leveren met een zijopening of een klepdeksel

Bedrukte brievenbusdozen

Hoe leuk zou het zijn als jouw artikelen in een gepersonaliseerde brievenbusdoos bij jouw klanten op de mat vallen? Door het bedrukken van de verzendverpakking laat je gelijk jouw visitekaartje achter. Het pakketje valt op en jouw klant denkt direct terug aan de goede service die jij hem of haar hebt geleverd. Tevens is het ook goede reclame.

Het bedrukken van de dozen is al mogelijk vanaf 1.000 stuks. De dozen zijn te bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een leuke opdruk. Wees creatief en laat het ons weten, wij kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden m.b.t het bedrukken van de brievenbusdozen of wil je advies? Neem dan contact met ons op via info@rotim.nl, telefonisch via (024) 322 1000 of stuur ons een berichtje via de chat.

Levertijd bedrukte brievenbusdozen

De levertijd van de bedrukte brievenbusdozen bedraagt ongeveer 5 weken. Nadat de drukproef is goedgekeurd en de aanbetaling is ontvangen, wordt de productie gestart. Vanaf dit moment duurt het nog ongeveer 5 weken voor jouw bestelling bij ons binnen is

Onbedrukte brievenbusdozen

Ben je op zoek naar onbedrukte brievenbusdozen? Deze kan je in verschillende maten bij ons bestellen via de Rotimshop. We verkopen twee soorten brievenbusdozen: witte dozen gemaakt van minigolf karton en de dozen in de kleur donkerblauw. De minigolf dozen zijn te verkrijgen in de maten: 160x28x120mm, 160x28x255mm en 250x28x350mm. De dozen zitten per 20 en 25 stuks verpakt. Het aantal dozen per verpakkingseenheid hangt af van de afmeting die je kiest.

Levertijd onbedrukte brievenbusdozen

Wanneer je de dozen op een doordeweekse dag vóór 15 uur besteld via de Rotimshop wordt deze diezelfde dag nog opgehaald door de pakketdienst.

Voor veilig en makkelijk versturen combineren met …

vloeipapier tea maestro

BEDRUKT VLOEIPAPIER

etiket cowboys bag

BEDRUKTE ETIKETTEN

bedrukt tape

BEDRUKT TAPE

Brievenbusdozen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in