Kartonnen dozen

dozen little green bag

BEDRUKTE DOZEN

verzenddozen

BEDRUKTE VERZENDDOZEN

onbedrukte dozen

ONBEDRUKTE DOZEN

bedrukte dozen

BEDRUKTE DOZEN

Kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal? Wie gebruikt ze niet? Er zijn ontelbaar verschillende formaten en vormen kartonnen dozen te bedenken. En ja natuurlijk kun je ook bij ons kun je verschillende formaten en vormen kartonnen dozen bestellen. Van geschenkdozen tot vouwdozen. Een belangrijk onderscheid in deze grote verzameling kartonnen dozen kan gemaakt worden door te kijken naar het materiaal. De geschenkdozen worden meestal gemaakt van massief karton en de vouwdozen van golfkarton. De geschenkdozen hebben een luxere uitstraling en zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een luxe kartonnen verpakking, kijk dan eens bij  doos met deksel, gondeldozen, magneetdozen en pop-up dozen. De kartonnen vouwdozen zijn bij Rotim Verpakkingen in verschillende formaten verkrijgbaar bedrukt en onbedrukt.

Golfkartonnen dozen

De onbedrukte kartonnen vouwdozen zijn gemaakt van 1 laags golfkarton. Dit houdt in 2 lagen karton en een golvende binnenlaag. De dozen hebben een witte of bruine buitenkant en zijn verkrijgbaar via de Rotimshop.nl. Bij beide varianten heb je de keuze uit diverse formaten. Voor de bruine dozen is het kleinste formaat 186x129x90mm en het grootste 500x400x200mm. En voor de witte dozen is het kleinst leverbare formaat 200x50x90mm en een grootst 400x300x180mm.

Bedrukte kartonnen dozen

Ook bij de golf kartonnen dozen heb je de mogelijkheid te laten bedrukken met jouw logo of afbeelding. Omdat de dozen helemaal aan te passen zijn aan jouw eigen wensen gaat het bestellen via het aanvragen van een offerte. In tegenstelling tot de onbedrukte dozen heb je bij de bedrukte dozen een keuzemogelijkheid in materiaal. Zo kun je kiezen voor dubbel of drie-laags golfkarton. Voor meer informatie over de drukte golfkartonnen dozen kun je een offerte-formulier invullen of contact met ons opnemen. Dit kan door te mailen naar info@rotim.nl, te bellen met 024-3221000 of tijdens kantooruren een chatberichtje te sturen.

Deze producten zijn misschien ook interessant voor je…

bedrukt tape

BEDRUKT TAPE

Noppenfolie

NOPPENFOLIE

etiket cowboys bag

BEDRUKTE ETIKETTEN

Kartonnen dozen koop je makkelijk en snel bij Rotim Verpakkingen!

Vul hier uw zoekopdracht in